Ο Θάνος Πετρέλης τοποθετήθηκε δημόσια αναφορικά με το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού στο twitter σχετικά με την σκληρή κριτική της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι που επέλεξε ο Θάνος Πετρέλης για την Μαρίνα Πατούλη.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το σχόλιο “Πετσόκομα Δέσποινας” με emoji επιδοκιμασίας. Ο Θάνος Πετρέλης ακολούθως μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” και ρώτησε ευθέως τη Ναταλία Γερμανού γιατί υποστηρίζει τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή, εφόσον θεωρεί άδικη την τοποθέτησή της τελευταίας.

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή της για να λύσουν on air την παρεξήγηση. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Μαρίνα Πατούλη έχει αποθαρρυνθεί από τα σχόλια των οικείων της και άλλων στο twitter σύμφωνα με τα οποία εκθέτει την προσωπική της εικόνα” και εξήγησε ότι θεώρησε κατάλληλο γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο να την καλύψει ερμηνευτικά όσο το δυνατόν μπορούσε και να πάρει το τραγούδι πάνω του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα σχόλια για την ερμηνεία Θάνου Πετρέλη – Μαρίνας Πατούλη ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ