Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega και αναμένεται να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό το τηλεπαιχνίδι “The Chase“.

Το κανάλι, λοιπόν, γνωστοποίησε και επίσημα πως η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι στις 27 Δεκεμβρίου, στις 18.30, ενώ η προβολή του θα είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

The Chase

«Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη “αναμέτρηση”, και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους. Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά,
με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ. Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι “φωτεινοί παντογνώστες”
.

Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει: “Το Βουνό”, “Το Γεράκι”, “Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής” και “Η γυναίκα με τα μαύρα”.

Θα καταφέρουν άραγε οι παίκτες να τους ξεφύγουν και να κερδίσουν το έπαθλο; Οι μεγαλύτερες μονομαχίες γνώσεων ξεκινούν στο MEGA, στο πιο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της χρονιάς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE CHASE, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ