Ο 4ος κύκλος του “The Crown” έκανε πρεμιέρα στο Netflix και στο μεγαλύτερο μέρος του εξιστορεί τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η Έμα Κόριν που υποδύεται την αδικοχαμένη πριγκίπισσα κατά τη νεανική ηλικία της εξέφρασε τις ανησυχίες της αναφορικά με το τι μπορεί να σκέφτηκε η βασιλική οικογένεια για την ερμηνεία της. Μιλώντας στο περιοδικού GQ ανέφερε πως “δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα το πάρουν, ιδιαίτερα οι γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Δεν θέλω να πω ότι αυτό δεν έχει και τόση σημασία γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αλαζονικό. Εάν κάποιος έκανε μια παράσταση για τη γιαγιά μου που πέθανε πέρσι θα μου ήταν πολύ δύσκολο να την παρακολουθήσω. Θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται”. Οι πιθανότητες πάντως να τους ρωτήσει η ίδια είναι μηδαμινές, αφού όπως πρόσθεσε “αν τους έβλεπα σε ένα πάρτι, μάλλον θα εξαφανιζόμουν”.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πάντως δεν έχουν εκφέρει δημόσια την γνώμη τους για το νέο κύκλο του “The Crown”, ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντός τους άφησαν να εννοηθεί ότι είναι μάλλον δυσαρεστημένα από τον τρόπο που προβάλλονται τα γεγονότα.

Διαβάστε περισσότερα:

The Crown: Η αλήθεια για τη σχέση του Καρόλου και της Νταϊάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ