Οι blind auditions του The Voice of Greece συνεχίζονται αυτή την Κυριακή στις 21.00 με φωνές που αφήνουν… άφωνους τους coaches αλλά και εκ βαθέων εξομολογήσεις! 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι αποφασισμένοι να μπλοκάρουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους για τη διεκδίκηση της καλύτερης φωνής στο αγαπημένο talent show του ΣΚΑΙ

Τι είναι αυτό που κάνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ζητήσει το… ΑΦΜ διαγωνιζόμενης; Ένας περσινός διαγωνιζόμενος κάνει την επιστροφή του στο σόου για μια δεύτερη ευκαιρία, θα καταφέρει να κερδίσει ξανά 4 «σε θέλω»;  Πώς αντιδρά ο Πάνος Μουζουράκης όταν μπλοκάρεται από ανταγωνιστή του;

Η εμφάνιση στο stage ενός διαγωνιζόμενου από την Κάλυμνο ξυπνά αναμνήσεις στο Σάκη Ρουβά από μία εξωπραγματική εμπειρία, όταν κάποτε έφαγε … τρελόφουσκα!

Τέλος, ένα κορίτσι από τη Γεωργία ξετρελαίνει με την παρουσία της τους coaches, από την πρώτη στιγμή! «Τι έγινε με σένα; Τι οδοστρωτήρας είσαι εσύ;», της είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά ενθουσιασμένος.

Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν το εισιτήριο για τα knock outs; Αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 21.00!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ