Η Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστεί ως Βιολέττα στις “Άγριες Μέλισσες” και μίλησε για την τρίτη σεζόν αλλά και για την αντίδραση των παιδιών της βλέποντάς την στο σήριαλ.

Η δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, ανέφερε για αρχή ότι τα παιδιά της δεν παρακολουθούν τη σειρά real time, και δήλωσε ότι η μικρή της κόρη μπερδεύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μου δεν βλέπουν “Άγριες Μέλισσες” γιατί είναι η ώρα προβολής δύσκολη. Κάποιες φορές όμως που βλέπω το σήριαλ στο computer τους τους αρέσει που βλέπουν τη μαμά, ειδικά στα μικρά. Η μικρή μου με ρωτούσε “δύο μαμάδες. Γιατί δύο μαμάδες μία εδώ και μία εδώ (στην οθόνη)».

Ακόμη, η ηθοποιός σχολίασε το ότι οι ήρωες της σειράς έγιναν κούκλες και μάλιστα σε αναπαράσταση αληθινών σκηνικών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη, αναφέρθηκε στην σεζόν των “Μελισσών”, λέγοντας ότι «ήταν άλλη μία ωραία χρονιά. Με το τραγικό τέλος που άγγιξε τον κόσμο». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δύσκολη και απαιτητική σκηνή όπου η Βιολέττα αναγνωρίζει τον νεκρό Μιλτιάδη, τονίζοντας ότι «πάντα είναι δύσκολες σκηνές γιατί είναι φορτισμένες συναισθηματικά. Χρειάστηκαν δύο λήψεις».

Οι “Άγριες Μέλισσες” τη νέα σεζόν

Η σειρά του ANT1 συνεχίζεται και τη νέα σεζόν, με τη Θεοφανία Παπαθωμά να αποσαφηνίζει ότι δεν της έχουν πει κάτι για του χρόνου, ενώ έμμεσα δήλωσε ότι η Βιολέττα ίσως ερωτευτεί ξανά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ