Στο «Μαύρο Ρόδο», τη μεγάλη παραγωγή του MEGA που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, η Θεοφανία Παπαθωμά υποδύεται την Πολυξένη, έναν χαρακτήρα με κρυφό παρελθόν. Για τις σκοτεινές πτυχές του, η ηθοποιός ανέφερε: «Η Πολυξένη σίγουρα έχει ένα κρυφό παρελθόν και μία άλλη ιδιότητα. Ήταν κακό και ανήθικο που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Το υπογραμμίζουμε, δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια».  

Για τη σχέση της Πολυξένης με τον Θέμη Καστρινό, που υποδύεται ο Θέμης Καστρινός, αποκάλυψε: «Ο Θέμης Καστρινός προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης κι εκείνος είπε ότι “H Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας”, άρα του έκανε κάτι κακό. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει στο παρελθόν και έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη. Προφανώς ήταν μία δύσκολη σχέση, που τέλειωσε άσχημα». Σημείωσε επίσης ότι γνωρίζει πως η Πολυξένη, πριν τον Λευτέρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν με έναν άνθρωπο με τον οποίο έκανε την κόρη της, όμως δεν ξέρει ακόμα αν ήταν παντρεμένη. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε ότι ήταν πάντα επιλεκτική στις δουλειές της: «Αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές». Παρατήρησε, βέβαια, ότι στις δουλειές που έκανε ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν σε λίγο καλύτερη μοίρα από τις γυναίκες πρωταγωνίστριες. 

Συγκρίνοντας, πάντως, το παρόν με το παρελθόν στις τηλεοπτικές παραγωγές η ηθοποιός είπε: «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες τώρα, αν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες». Θυμήθηκε επίσης κάποιες δύσκολες στιγμές από τα γυρίσματα σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε. 

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχτηκε ότι αν και μπαίνει πολλές φορές στον πειρασμό να σχολιάσει τους άλλους, προσπαθεί να μη λέει αρνητικά πράγματα: «Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες, μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαρύνει αυτόν που την κάνει, όχι εμένα», εξήγησε και πρόσθεσε πως σβήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media. 

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της, από τον οποίο προσπαθεί να τηρεί μια απόσταση: «Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση. Τα καλοκαίρια που πηγαίνει στη γιαγιά του, δεν του τηλεφωνώ, περιμένω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός». 

Τέλος, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε ότι στη ζωή της την έχει βοηθήσει η πρακτική φιλοσοφία και η πυθαγόρειος διατροφή. Η επιστροφή της στα έδρανα της Νομικής για μεταπτυχιακό αποτελεί για εκείνη ένα σημαντικό γεγονός, αφού το διάβασμα αποτελεί ξεκούραση για το μυαλό της και την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει ξανά συμφοιτητές.

«Μαύρο Ρόδο»: Το επόμενο επεισόδιο, με καθηλωτικές εξελίξεις, έρχεται απόψε, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 22:40 στο MEGA. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ