Το τηλεοπτικό τοπίο για τη νέα σεζόν είναι σε φάση σχεδιασμού, καθώς παρουσιαστές συζητούν με κανάλια και κάποιοι μετακινήθηκαν ήδη. Στο Open το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Στραβελάκης, ενώ η Φαίη Μαυραγάνη οδεύει για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1. Όσο για τον Παναγιώτη Στάθη θα συνεργαστεί με την Ευλαμπία Ρέβη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» έγινε κρούση του Open στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Τι αναφέρθηκε όμως για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Σπυροπούλου

Ο Αλέξης Μίχας δήλωσε «ότι είναι πολύ θολό το τηλεοπτικό της μέλλον», καθώς το μαγειρικό project «Κάτι ξαναψήνεται» δεν θα συνεχιστεί και όπως ειπώθηκε η παρουσιάστρια «μένει εκτός ΣΚΑΪ». Έτσι, λοιπόν, η ξανθιά tv hostess μένει παράλληλα εκτός «My style rocks», αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τπ project.

Σε άλλο σημείο, αυτό που αναφέρθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega, είναι ότι δεν αποκλείεται να δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο All star Survivor! Μένει να δούμε τι από όλα υτά θα ισχύσει και πώς θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό μέλλον για την παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ