Έχει καταφέρει, για δέκα συνεχόμενα χρόνια, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πρωινή ζώνη και να συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και αποδεικνύεται καθημερινά.

Ούσα από τις παρουσιάστριες που πιστεύει στις ομάδες, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να πορεύεται με τους ίδιους ανθρώπους. Έτσι, η χαρά της δεν κρύφτηκε το πρωί της Παρασκευής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε το κοινό της πρωινής της εκπομπής για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φραγκολιά. Ο συνεργάτης της ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, κάτι που σχολίασε on air η πρωινή παρέα του ALPHA.

«Σήμερα έχω ανακοινώσεις. Επειδή δύο μήνες τώρα μας πας πέρα-δώθε, τα λέμε και τα ξαναλέμε», ανέφερε αρχικά με τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και πολύωρες μέχρι αργά χθες βράδυ, κατάφεραν να με κάνουν να τα βρούμε», είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί! Μέχρι το 2025 παρέα», είπε η Σταματίνα. Να σημειωθεί ότι και ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου θα βρίσκονται στο team της οικοδέσποινας του καναλιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ