Τις τελευταίες ώρες λέγεται πως η Ναταλί Κάκκαβα θα ενταχθεί στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Σαββατοκύριακου του OPEN και έχει αναφερθεί πως ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη δεν θα συνεχίσουν.

Οι δύο παρουσιαστές ανέλαβαν την εκπομπή «Καλοκαίρι yes» με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Φοίβο Παπαδάκη. Ωστόσο, ειπώθηκε πως Τριαντάφυλλος και Πιερίδη ενδέχεται να αποχωρήσουν από τον σταθμό.

«Το OPEN είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα Σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live. Δεν ξέρω τίποτα ακόμα», είχε αναφέρει ο Τριαντάφυλλος με δηλώσεις του στο «Breakfast@star».

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει πως η Ναταλί Κάκκαβα έχει «κλείσει» για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου και δεν είναι ακόμα οριστικοποιημένο ποιο πρόσωπο εντάσσεται ή αν εντάσσεται. Το κανάλι από την άλλη δεν έχει πάρει τελική απόφαση. Αυτο το διάστημα γίνονται ραντεβού με αρκετό κόσμο.

Η Ναταλί Κάκκαβα έχει όντως έρθει σε επικοινωνία με τον σταθμό χωρίς αυτό να σημαίνει πως απαραίτητα αναλαμβάνει την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Δεν έχει μέχρι στιγμής ληφθεί κάποια απόφαση. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα και με δόση ενημέρωσης όταν η επικαιρότητα το καθιστά απαραίτητο.

Ένα άλλο όνομα που είχε αναφερθεί ότι ενδέχεται να αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN ήταν αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου. Οι πληροφορίες μας υποστηρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει και το κανάλι δεν έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με την παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ