Η Άννα Ζηρδέλη τη φετινή σεζόν εντάχθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποτελεί μέλος της ομάδας της εκπομπής που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην απονομή της Ήβης Αδάμου και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, λέγοντας αρχικά: «Ήταν μια διαφορετική χρονιά γιατί τώρα μού δόθηκε η ευκαιρία να βγω μπροστά, δεν είναι πολύ εύκολο. Είναι μια αλλαγή που ήθελα, κατέκτησα, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κρατήσω. Ήταν ένα στοίχημα».

«Είχα άγχος φυσικά. Πρέπει να σκέφτεσαι 2-3 φορές στο τι θα πεις», σημείωσε η Άννα Ζηρδέλη. «Μετά το Πάσχα θα μιλήσουμε για τη νέα σεζόν», αποσαφήνισε.

Στο «Πρωινό μας» ωστόσο έγινε αναφορά στην πρωινή ζώνη του MEGA. και η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι υπάρχουν βασικά θέματα να λυθούν για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. (To MEGA είχε απαντήσει στο Hello.gr).

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι ξεκινούν την Μ. Εβδομάδα τα ραντεβού των projects managers με τον Επικεφαλής Προγράμματος του MEGA, κύριο Σούσουλα. Αυτό που θα συζητηθεί στις συναντήσεις είναι πώς θα διαμορφωθούν οι εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη και της Δανάης Μπάρκα, κι όχι για την παραμονή τους στον σταθμό, αλλά στη διάρκειά τους και στις ώρες προβολής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ