Ο Βασίλης Καρράς πέθανε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Η απώλεια του προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο και ήταν πολλοί οι συνάδελφοί του που τραγούδησαν τραγούδια του επί σκηνής για να αποδώσουν τιμές στη μεγάλη λαϊκή φωνή που χάθηκε.

Πολλά επίσης ήταν τα τηλεοπτικά αφιερώματα στο Βασίλη Καρρά.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στην πρώτη της εκπομπή για του 2024, σήμερα ένιωσε και εκείνη την ανάγκη να πει λίγα λόγια για τον βορειοελλαδίτη τραγουδιστή.

«Το 23 έφυγε και ήθελε να μας πάρει κάτι ακόμα. Μας πήρε μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον Βασίλη Καρρά. Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε πολύ καλύτερα. Με παράσημο τη λαϊκότητά του, την αυθεντικότητά του, τη φωνάρα του μα πάνω από όλα την ψυχή του, πιστεύουμε ότι δεν θα λείψει ποτέ.

Εμείς θέλαμε να τον αποχαιρετίσουμε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μας έχει συμβουλεύσει, μας έχει συντροφεύσει και νομίζω ότι έδωσε αξία στον όρο “καψούρα”. Είμαστε για πάντα καψούρηδες με τον Βασίλη Καρρά, δεν θα λείψει ποτέ. Βασίλη καλό πέρασμα» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ