Το “The Masked Singer” έρχεται για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση -μέσα από τον ΣΚΑΪ-, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, ενώ σε ρόλο detectives θα είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο εν λόγω show θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους να τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι–χαρακτήρα και κανείς δεν θα ξέρει ποιοι είναι! Μάλιστα, οι συμμετέχοντες celebrities, θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Κάθε εβδομάδα θα φέρνει και μια αποκάλυψη! 

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, είναι ενθουσιασμένη με το νέο της βήμα αλλά και με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής και αποφάσισε να μας βάλει στο πλατό του “Masked Singer” με μια backstage εικόνα των detectives. Χαμογελούν στον φακό και η ηθοποιός γράφει: «Δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε! (Ούτε κι εμείς)». Ο Θοδωρής Μαραντίνης έσπευσε να σχολιάσει με χιούμορ και να της επισημάνει: «Σοφά μιλάς…»!

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε πρόσφατα για την απόφασή της να ενταχθεί στο team του “Masked Singer” και ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το show, το γνωρίζω. Το πιστεύω πάρα πολύ. Είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη άνεση και ευτυχία. Αισθάνθηκα ασφάλεια με το concept, την παραγωγή και τους υπόλοιπους συντελεστές για να το κάνω».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του “The Masked Singer” και η παραγωγή είναι της Acun Medya, ενώ το show προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ THE MASKED SINGER, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ