Το Ναυάγιο: Όταν η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη ότι θα πει στο παιδί της ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας, εκείνος αντιδρά πολύ άσχημα.

Ο θάνατος του Τρύφωνα συγκλονίζει την Ειρήνη, η οποία αποφασίζει να αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια. Έξι μήνες μετά, ετοιμάζεται να γεννήσει το παιδί της και σκοπεύει να του πει ότι ο Ιπποκράτης δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Εκείνος εξοργίζεται, την ώρα που ο Παντελίδης… βρίσκει τον δάσκαλό του στο πρόσωπο του πατέρα της Στέλλας. Όλα αυτά στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Το Ναυάγιο: Όταν η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη ότι θα πει στο παιδί της ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας, εκείνος αντιδρά πολύ άσχημα.
Το Ναυάγιο: H Eιρήνη είναι αποφασισμένη να πει στο παιδί της την αλήθεια για τον πατέρα του.

Ο χαμός του πατέρα της έχει συνταράξει την Ειρήνη κι ο Πέτρος ψάχνει τρόπο για να απαλύνει τον πόνο της. Ζητά τη βοήθεια και των υπόλοιπων ναυαγών, ενώ εκείνη βρίσκει παρηγοριά μόνο κοντά στη θάλασσα. Για πρώτη φορά έπειτα από μήνες, το σκάει από το σπίτι για να βρεθεί εκεί, να κοιτά το απέραντο γαλάζιο, ενώ ο Ιπποκράτης την αναζητά απελπισμένος.

Αφού πια αποχαιρετήσει για πάντα τον αγαπημένο της μπαμπά, βρίσκει μέσα στην τσέπη του σακακιού του την ατζέντα του, ανοιγμένη στο τηλέφωνο του Πέτρου. Δεν μπορεί να φανταστεί τον λόγο για τον οποίο ο Τρύφωνας τον είχε καλέσει λίγο πριν πεθάνει και τι ήθελε να του πει.

Πηγαίνει να τον ρωτήσει, ευελπιστώντας ότι θα μάθει την τελευταία επιθυμία του μπαμπά της, όμως ο Πέτρος δεν θέλει να την αναστατώσει και γι’ αυτό δεν της λέει κάτι. Έτσι, η Ειρήνη αποφασίζει να αφήσει τα πάντα στην άκρη και να αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια, όπως θα ήθελε κι ο Τρύφωνας…

Την ίδια στιγμή, ο Σάββας, προσπαθώντας να προστατέψει τη Στέλλα, απειλεί στα ίσια τον Παντελίδη, ο οποίος βρίσκει για πρώτη φορά απέναντί του έναν ισάξιο αντίπαλο. Όμως, η κόρη του γίνεται έξαλλη με την παρέμβασή του αυτή, ενώ θυμώνει και με τον Βασίλη που τον ενέπλεξε στην όλη ιστορία, και τον διώχνει μακριά της.

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα τα βάζει με τον Βασίλη και του λλέει να μείνει μακριά της.

Ο Παντελίδης από την πλευρά του αποφασίζει να ξεφορτωθεί την Αλίκη, που πλέον δεν του είναι χρήσιμη, και καλεί την αστυνομία να τη συλλάβει. Πολύ σύντομα, όμως, θα υποστεί κι αυτός την πρώτη του ήττα, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο, σκορπώντας έπειτα από πολύ καιρό χαρά στα θύματα του ναυαγίου.

Έξι μήνες μετά, όλοι τους παλεύουν να φτιάξουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι έτοιμες να γεννήσουν, ενώ ο Ιπποκράτης παίρνει προαγωγή και δέχεται μια πολύ συμφέρουσα πρόταση από τον Παντελίδη. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στον Στελή την ώρα που η μητέρα του είναι στο σπίτι του, ενώ προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να ασχοληθεί ξανά με την αρωματοποιία.

Ο Μάκης έχει μπει σε μια μυστική οργάνωση με έντονη αντιδικτατορική δράση και φυσικά το κρύβει από τη Λίνα, η οποία έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται. Ο Γιώργης επίσης αρνείται να συμβιβαστεί με τους κανόνες του νέου καθεστώτος, γι’ αυτό κι έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας. Όσο για τον Δημήτρη, στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα κι αυτός πιάνει τη Βάσω στα πράσα με τον Άγγελο! Επίσης μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε ένα καφενείο, όμως υπόσχεται να το κρατήσει μυστικό, με ένα μικρό αντάλλαγμα.

O Παντελίδης μαθαίνει για τη σχέση του Γιώργη με τη γυναίκα του Βασίλη

Η Αλίκη προσπαθεί απεγνωσμένα να έρθει σε επαφή με τον Γιώργη και να του δώσει μια εξήγηση για όλα όσα έκανε, όμως εκείνος δεν την ακούει. Η Λίνα μαθαίνει για τη δράση του Μάκη και παράλληλα ακούει στο ραδιόφωνο ότι έγιναν συλλήψεις αντιστασιακών. Αρχίζει να ανησυχεί πολύ όταν εκείνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής και αποφασίζει να μιλήσει στον Μιχάλη και τον Γιώργη.

Το Ναυάγιο: Η Λίνα ανησυχεί για τον Μάκη, ο οποίος έχει γίνει μέλος μιας αντιστασιακής ομάδας.

Η Ειρήνη έχει επίσης πάρει μια σημαντική απόφαση: μόλις μεγαλώσει το παιδί της, θα του μιλήσει για τον πατέρα του και το ανακοινώνει στον Ιπποκράτη, ο οποίος φυσικά διαφωνεί. Και μέσα σε όλα, μια μυστηριώδης γυναίκα δραπετεύει από τη φυλακή και φτάνει στην αυλή της Χριστίνας αναζητώντας τον Αντώνη. Συστήνεται ως αρραβωνιαστικιά του και όλοι μένουν με το στόμα ανοικτό.

Με τα πολλά, η Αλίκη πείθει τον Γιώργη να την ακούσει και του λέει όλη την ιστορία της. Αυτός μαντεύει αμέσως ποιος είναι ο βιαστής της και συγκλονίζεται από το μαρτύριο που έχει ζήσει αυτή η κοπέλα. Και η Λίνα συγκλονίζεται όταν βλέπει τον Μάκη μπροστά της και, αφού πρώτα τον αγκαλιάζει ανακουφισμένη, του ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ για αυτό που έκανε.

Πίσω στην Κρήτη, η Λαμπρινή συνεχίζει να αρνείται να πάει στον γιατρό για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται και αυτό θα έχει τραγικές συνέπειες για την υγεία της. Η Φανή ομολογεί στον Πέτρο τον λόγο για τον οποίο ήρθε να βρει τον Αντώνη και τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο μπλεγμένος είναι. Ο Ιπποκράτης είναι εξοργισμένος με την Ειρήνη, ενώ ο Παντελίδης μαθαίνει ότι ο Γιώργης ήταν ο εραστής της γυναίκας του Βασίλη και, φυσικά, φροντίζει ώστε το μεγάλο του μυστικό να γίνει γνωστό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ MEGA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ