Την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε το ανατρεπτικό φινάλε της δραματικής σειράς του MEGA «Το ναυάγιο», μέσα από ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV που κυκλοφορεί, οι εξελίξεις που έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA θα δώσουν στον κάθε ήρωα το τέλος που του αξίζει. Για κάποιους θα είναι τιμωρητικό αλλά για κάποιους άλλους ευτυχισμένο. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν η Ειρήνη, ο Πέτρος, ο Μάκης και η Λίνα.

«Το ναυάγιο»: Ξέροντας πια την αλήθεια για το μωρό της, η Στέλλα βρίσκεται σε τρομερό δίλημμα, αλλά στο τέλος κάνει το σωστό.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Μαριάννα έχει αποκαλύψει στη Στέλλα τη συγκλονιστική αλήθεια πως το παιδί της είναι στην πραγματικότητα το μωρό της Ειρήνης που θεωρείται νεκρό. Η Στέλλα, διαλυμένη, αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Ειρήνη και να της πει την αλήθεια για το παιδί της, αλλά την τελευταία στιγμή έχει αμφιβολίες. Αρνείται να πιστέψει την αλήθεια και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να τη χωρίσει από το μωρό της.

«Το ναυάγιο»: Τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει την Ειρήνη για την αποκάλυψη που έρχεται…

Οι επόμενες μέρες που θα έρθουν θα είναι εφιαλτικές για τη Στέλλα, η οποία παλεύει με ένα τεράστιο δίλημμα. Να χαρίσει στην Ειρήνη την απόλυτη ευτυχία στερώντας την παράλληλα από την ίδια; Τελικά, αποφασίζει να πράξει σωστά και να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, ξέροντας πως μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί.

«Το ναυάγιο»: Η Ειρήνη θα δει πολύ σύντομα τη ζωή της να αλλάζει, όταν θα μάθει ότι το παιδί που θρηνούσε στην πραγματικότητα είναι ζωντανό.

Η Ειρήνη, ακούγοντας τη να μιλάει, είναι σοκαρισμένη, αλλά ταυτόχρονα πολύ ευτυχισμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της ζει και πως το κρατάει στην αγκαλιά της. Την ίδια στιγμή, ακόμη δύο ήρωες θα δουν τη ζωή τους και όσα θεωρούσαν δεδομένα να ανατρέπονται.

«Το ναυάγιο»: Η Λίνα μαθαίνει ότι ο Μάκης βρίσκεται στην Κρήτη κι αμέσως τρυπώνει μέσα της η αμφιβολία για το γάμο με τον Όθωνα.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Όθωνας δέχεται να κατέβει με τη Λίνα στην Κρήτη για να αναλάβει τη δουλειά του θείου του. Στα Χανιά, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα της Λίνας και του Όθωνα, την ίδια ώρα που η κοπέλα μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται κι αυτός στην Κρήτη.

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Ο έρωτας του Μάκη και της Λίνας είναι πολύ δυνατός για να τον αγνοήσουν. Έτσι, εκείνη παρατάει τον αρραβώνα και αποφασίζει να είναι μαζί με τον άνδρα που αγαπά.

Η Λίνα βρίσκεται σε απόγνωση. Από τη μία θέλει να συνεχίσει να είναι με τον Όθωνα για να μην κινδυνεύσει η Μαρία να μπει στη φυλακή και από την άλλη δεν μπορεί να θάψει τα αισθήματα που έχει για τον Μάκη. Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τον αρραβώνα που την ανάγκασαν να κάνει, εκείνη την τελευταία στιγμή τα παρατάει όλα και πηγαίνει να βρει τον πραγματικό της έρωτα.

Ο Μάκης και η Λίνα αποφασίζουν να είναι μαζί με οποιοδήποτε κόστος και να παντρευτούν προκειμένου να μην μπορέσει κανένας πια να τους χωρίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ