«Το ναυάγιο»: Η Βάσω απορρίπτει τον πατέρα της και επιλέγει να μείνει με τον Άγγελο!

Όπως διαβάζουμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το ναυάγιο» του MEGA θα είναι γεμάτα ανατροπές. Κατ’ αρχάς, ο Δημοσθένης προσπαθεί να πείσει τα θύματα του ναυαγίου πως είναι ο κατάλληλος για να τους αναλάβει.

Η Βάσω μαθαίνει ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας της και σπεύδει να συναντήσει τον Άγγελο και να του πει πως διαλέγει αυτόν! Ο Παντελίδης λέει στον Ιπποκράτη πως η Ειρήνη βρίσκεται στο σπίτι του Πέτρου, και εκείνος, τρελαμένος από ζήλια και θυμό, πηγαίνει να τους βρει…

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Ο Ιπποκράτης μαθαίνει πού βρίσκεται η Ειρήνη και, σαν τρελός, πηγαίνει να τη βρει.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», η Μαρία λέει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας, ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη, εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια. Ο Μάκης βλέπει τον Όθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο.

Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Συγκρούσεις

Η Λίνα αναγκάζεται να μιλήσει στον Μάκη για το προξενιό με τον Όθωνα, αλλά αυτός έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως ο έρωτάς τους δεν θα αντέξει αυτή τη νέα σύγκρουση. Στο μεταξύ, η Βάσω παίρνει στα χέρια της τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της.

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Η Βάσω συνειδητοποιεί ποιος ακριβώς είναι ο πατέρας της και αυτό τη βοηθά να πάρει την απόφαση να μείνει με τον Άγγελο.

Παράλληλα, ο Βλάσης ζητάει τον λόγο από τον Δημήτρη για την ειδική φροντίδα που δείχνει στη Θοδώρα και προμηνύονται συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή, ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου, και αυτός, σε έξαλλη κατάσταση, καταφθάνει στην αυλή.

Αποκάλυψη

Η Βάσω μαθαίνει όλη τη σοκαριστική αλήθεια για τον σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της. Παράλληλα, ο Δημοσθένης συναντιέται με τα θύματα του ναυαγίου, ελπίζοντας να δεχτούν να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς όμως εκφράζει έντονες ενστάσεις.

«Το ναυάγιο»: Με τη βοήθεια της Ευγενίας, ο Άγγελος καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσει τον Ιπποκράτη.

Στο μεταξύ, η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα για τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται. Η Μαρία και ο Βλάσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος, ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βάσω πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα. Τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Του ανακοινώνει λοιπόν ότι ξέρει τα πάντα και πως η επιλογή της είναι αυτός…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ