«Το ναυάγιο»: Ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του άνδρα της, η Μαρία στρέφει το όπλο της εναντίον του ανθρώπου που τους κατέστρεψε τη ζωή!

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού «MyTV», στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA θα έχουμε ξεκαθαρίσματα που θα πυροδοτήσουν καταιγιστικές εξελίξεις. Στο επίκεντρο βρίσκονται ο Βλάσσης, η Μαρία και το παρελθόν της με τον Δημήτρη.

Η γυναίκα όλη της τη ζωή προσπαθούσε να κρατήσει μυστικό ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και όχι του συζύγου της. Ωστόσο, αυτή η αλήθεια βγαίνει στο φως και φέρνει ολέθριες συνέπειες.

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Η αλήθεια που μια ζωή προσπαθούσε να κρύψει η Μαρία βγαίνει στην επιφάνεια και διαλύει την οικογένειά της…

Όλα αρχίζουν όταν η Μαρία με τον Βλάσση προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη δούλεψη του Γιαννακάκη. Η κοπέλα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να βοηθήσει. Λίγο μετά, όμως, αποφασίζει να ακολουθήσει την προτροπή των γονιών της και δηλώνει παραίτηση.

Μία κίνηση όμως που εξοργίζει τον τοκογλύφο και ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει τον Βλάσση και ξεσπάει εναντίον του. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. Ο Δημήτρης προκειμένου να μην χάσει τη Θοδώρα από τη ζωή του του αποκαλύπτει πως είναι δική του κόρη και ο Βλάσσης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μαρία τον κορόιδευε τόσα χρόνια.

«Το ναυάγιο»: Ο Βλάσσης θα ξεψυχήσει στα χέρια της Μαρίας…

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πηγαίνει να αναμετρηθεί μαζί της αλλά όσα θα ακούσει δεν θα τα αντέξει. Τότε, μαθαίνει από την ίδια όλη τη συγκλονιστική αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως, εξασθενεί. Η καρδιά του δεν αντέχει τόση στενοχώρια και σβήνει στο πλάι της γυναίκας του.

Εκείνη είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του, νιώθει τύψεις, ενοχές αλλά και απαράμιλλο μίσος για τον Δημήτρη τον οποίο θεωρεί υπαίτιο για όσα έγιναν. Πιστεύει πως εκείνος φταίει που η ζωή της καταστράφηκε και ο Βλάσσης βρήκε τραγικό τέλος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί τυφλωμένη από το πένθος και τη θλίψη. Παίρνει ένα όπλο και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει να τον βρει.

«Το ναυάγιο»: Ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαρία, που είναι διψασμένη για εκδίκηση.

Όταν τον αντικρίζει δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και τον σημαδεύει. Όσο και να την παρακαλεί εκείνος να κατεβάσει το όπλο η Μαρία θέλει να τον τιμωρήσει και τον πυροβολεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης κείτεται στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος κι εκείνη σαστισμένη από πάνω του. Ξέρει πως από εδώ και στο εξής είτε ζήσει εκείνος είτε όχι η ζωή της έχει τελειώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ