Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Το ναυάγιο», με τον Παύλο να πέφτει θύμα του Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MyTV».

Όπως έχουμε ήδη δει στη σειρά «Το ναυάγιο», ο Παύλος, από τη στιγμή που ανέλαβε την υπεράσπιση των θυμάτων του «Φοίνιξ», έδειξε στον Παντελίδη πως είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Για πρώτη φορά, ο τελευταίος νιώθει να απειλείται και αυτό θα το πληρώσει ο Παύλος Ξενάτος με την ίδια του τη ζωή.

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: O Παύλος θα πληρώσει με τη ζωή του την πίεση που ασκεί στον Παντελίδη.

Σύμφωνα με το «MyTV», όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη. Το στοιχείο αυτό είναι ικανό να κάψει τον αδίστακτο δικηγόρο, αλλά εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Έτσι, δίνει εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του Παύλου!

Ωστόσο, για κακή του τύχη, το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη, η οποία δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει να προειδοποιήσει τον Παύλο για την απόπειρα δολοφονίας που ετοιμάζουν εναντίον του. Τρέχει για να τον βρει, αλλά έντρομη μαθαίνει ότι ο δικηγόρος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του μαζί με τον Γιώργη.

«Το ναυάγιο»: Η Αλίκη προσπαθεί να προλάβει το κακό και να σώσειτη ζωή του Παύλου και του Γιώργου, όμως το τρακάρισμα αποβαίνει μοιραίο για τον πρώτο…

Η κοπέλα είναι τρομοκρατημένη και φοβάται πως αυτό είναι το τέλος του Γιώργη Κανελλάκη και του Παύλου Ξενάτου. Λίγη ώρα αργότερα, ένα τροχαίο δυστύχημα θα κόψει απότομα το νήμα της ζωής ενός πολύ σημαντικού προσώπου και θα αλλάξει ακόμη μία φορά τις ζωές των θυμάτων του ναυαγίου. Ο Παύλος, πράγματι, έχει ένα σοκαριστικό τροχαίο και χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Ωστόσο, ο Γιώργης στέκεται τυχερός και τη γλιτώνει. Η δολοφονία του Παύλου Ξενάτου ή θα είναι η ταφόπλακα στην ελπίδα των ναυαγών ή η σπίθα που θα τους κάνει να παλέψουν με ακόμη περισσότερο πάθος για δικαίωση. Ο Γιώργης αναλαμβάνει να τους συσπειρώσει και ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Η εύρεση νέου δικηγόρου, όμως, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, αλλά όχι ακατόρθωτη. Κάποια στιγμή, ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη. Πρόκειται για τον Δημοσθένη Καλλέργη (τον οποίο θα υποδυθεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος). Ο Δημοσθένης κάποτε ήταν μεγάλος και τρανός δικηγόρος, ο οποίος συμμετείχε σε πολύ γνωστές και δύσκολες πολιτικές δίκες. Σήμερα, βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και είναι αλκοολικός.

«Το ναυάγιο»: Ο Δημοσθένης Καλλέργης είναι ο νέος δικηγόρος των θυμάτων του ναυαγίου.

Με τον Παντελίδη τον ενώνουν αλλά και τον χωρίζουν πολλά. Ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και μοιράζονταν τις φιλοδοξίες τους για καριέρα. Ο Δημοσθένης πήγε προς την πλευρά των «αδύναμων», θέλοντας να υπερασπιστεί το δίκαιο, ενώ ο Παντελίδης έκανε περιουσία με δόλιο τρόπο και βρέθηκαν ιδεολογικά αντίπαλοι. Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε και έφυγε για το εξωτερικό μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού τους.

Ο άντρας έκτοτε το έριξε στο ποτό, παράτησε την υψηλή δικηγορία και ασχολήθηκε μόνο με διεκπεραιωτικές νομικές εργασίες. Ο Δημοσθένης Καλλέργης, μετά τον θάνατο του Παύλου Ξενάτου, πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου στην πολυαναμενόμενη δίκη του «Φοίνιξ», που πλησιάζει, η οποία θα είναι και η σημαντικότερη της ζωής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ