Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο» θα γνωρίσουμε τον Δημοσθένη Καλλέργη, έναν ξεπεσμένο, αλκοολικό δικηγόρο, ο οποίος θα γίνει ο σωτήρας των ναυαγών!

Τώρα που η ημερομηνία για τη δίκη του ναυαγίου του Φοίνιξ πλησιάζει, το «κακό» δείχνει να κερδίζει την παρτίδα. Ο Παντελίδης κατάφερε να βγάλει από τη μέση τον Παύλο Ξενάτο, τον άνθρωπο που ενέπνευσε ελπίδα στους ναυαγούς και έδειχνε ικανός να στείλει τους αληθινούς υπαίτιους της τραγωδίας στη φυλακή.

Ο θάνατος του Ξενάτου τους βυθίζει τώρα όλους στην απελπισία… Ο Γιώργης, που γλίτωσε από τη δολοφονική παγίδα, καθώς επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον δικηγόρο, τους μαζεύει ξανά και τους ζητά να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση: θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ή απογοητευμένοι από όλα τα εμπόδια που έχουν ορθώσει οι ένοχοι στο δρόμο τους, θα τα παρατήσουν;

«Το ναυάγιο»: Ο Γιώργης καλεί τους ναυαγούς αν θα προχωρήσουν στη δίκη μετά το θάνατο του Παύλου Ξενάτου…

Μπορεί η διαδρομή να είναι σκληρή και επικίνδυνη, κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει. Αντίθετα, δείχνουν αποφασισμένοι να το πάνε ως το τέλος και αρχίζουν την αναζήτηση του νέου δικηγόρου που θα τους εκπροσωπήσει, όμως αυτό αποδεικνύεται καθόλου εύκολη υπόθεση…

Την ίδια στιγμή, η Βάσω προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκατάλειψη του Άγγελου την ίδια την ημέρα του αρραβώνα τους. Το γράμμα που της έστειλε μέσω του Μάκη την έχει διαλύσει και αυτό που της λέει η Λίνα πολλαπλασιάζει την πίκρα της. Η αδερφή της μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα και τρέχει να της το πει για να της δείξει ότι ο άντρας που ερωτεύτηκε τόσο πολύ μάλλον την κορόιδευε…

«Το ναυάγιο»: Το γράμμα του Άγγελου έχει διαλύσει τη Βάσω, η οποία δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει την απόφασή του να χωρίσουν…

Φυσικά, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική γιατί ο Άγγελος προσπαθεί εναγωνίως να βρει στοιχεία εναντίον του Ιπποκράτη, προκειμένου να ανοίξει τα μάτια της Ειρήνης… Και οι προσπάθειές του αποδίδουν, αφού καταφέρνει να μάθει τη διεύθυνση του ανθρώπου που, ύστερα από εντολή του άντρα της, τής έκλεψε τις φόρμουλες για τα αρώματά της.

Τα χτυπήματα για την Ειρήνη είναι απανωτά, καθώς η εικόνα του Ιπποκράτη αποκαθηλώνεται μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια της… Κι όταν ακούει τα σχέδια του άντρα της για την εικόνα του Αγίου Νικολάου, πλέον νιώθει τρόμο…

«Το ναυάγιο»: Τώρα πια η Ειρήνη βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του Ιπποκράτη και είναι τρομοκρατημένη…

Στο μεταξύ, η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή για να βρει τον Άγγελο και να του ζητήσει το λόγο για τον οποίο παράτησε την κόρη της την ημέρα του αρραβώνα τους, χωρίς να σεβαστεί ούτε την ίδια αλλά ούτε και τους γονείς της. Κι εκείνος φυσικά δεν κρατιέται και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον άνδρα με τον οποίο έχει μοιραστεί όλη της τη ζωή: πως είναι ένας δολοφόνος!

Το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Η Πολυξένη μαθαίνει την αλήθεια για τον Δημήτρη και κλονίζεται στη σκέψη ότι τόσα χρόνια ζει με ένα δολοφόνο…

Έτσι, κι ενώ όλες αυτές οι αποκαλύψεις αλλάζουν ξανά τις ισορροπίες στις ζωές των ναυαγών, ένας μυστηριώδης άνδρας εμφανίζεται στο γραφείο του Μιχάλη και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την εκπροσώπησή τους στην επερχόμενη δίκη του «Φοίνιξ». Πρόκειται για τον Δημοσθένη Καλλέργη!

Ποιος είναι ο Δημοσθένης Καλλέργης

Ο Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος) υπήρξε ένας σπουδαίος δικηγόρος, από τα μεγαλύτερα ονόματα τον καιρό που μεσουρανούσε στα δικαστήρια, με δύσκολες και σημαντικές δίκες στο ενεργητικό του.

Ο Δημοσθένης Καλλέργης (Θοδωρής Κατσαφάδος) θα κάνει σκοπό της ζωής του να κερδίσει τη δίκη για λογαριασμό των ναυαγών του Φοίνιξ.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ζει βυθισμένος στην ανυποληψία και το αλκοόλ… Άσπονδος φίλος του Παντελίδη από τα φοιτητικά τους χρόνια, επέλεξε να συνταχθεί με τους αδύναμους και να παλέψει για τη δικαιοσύνη, την ώρα που ο άλλοτε συμφοιτητής του πλούτιζε με δόλιους και ύπουλους τρόπους.

Πέρα, όμως, από την ιδεολογία που τους χώρισε, ο θυελλώδης έρωτάς τους για την ίδια γυναίκα όρισε τη μοίρα τους. Το παιδί που ο Δημοσθένης απέκτησε μαζί της είχε τραγικό θάνατο κι εκείνη τον εγκατέλειψε και έφυγε στο εξωτερικό, αδυνατώντας να διαχειριστεί το χαμό του.

Έτσι, ο άλλοτε κραταιός δικηγόρος το έριξε στο ποτό και ο Παντελίδης φρόντισε να τον διαπομπεύσει στους νομικούς κύκλους, σπρώχνοντάς τον ακόμη πιο χαμηλά… Τώρα, η δίκη του Φοίνιξ του δίνει την ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω και να λυτρωθεί βοηθώντας τους ναυαγούς να βρουν επιτέλους δικαιοσύνη. Και ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει, κερδίζοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Σήμερα, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου της σειράς. Δείτε το εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ