Το Ναυάγιο: Το νέο κόλπο του Ιπποκράτη αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνο για την Ειρήνη και το μωρό της!

Ενώ η δήθεν αρραβωνιαστικιά του Πέτρου καταφέρνει να απομακρύνει την Ειρήνη από κοντά του, η μυστηριώδης μαία που φέρνει στο σπίτι ο Ιπποκράτης εκτελεί με ακρίβεια την αποστολή της και στέλνει την κοπέλα επειγόντως στο νοσοκομείο! Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, τα πάντα θα αλλάξουν και οι εξελίξεις θα είναι δραματικές!

Το Ναυάγιο
Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης φέρνει μια μαία να βοηθά την Ειρήνη, η οποία όμως αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνη.

Η ξαφνική εμφάνιση της Φανής, της υποτιθέμενης αρραβωνιαστικιάς του Πέτρου, έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη της Ειρήνης απέναντί του. Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα, όμως η Φανή επιμένει και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να πάρει τα λεφτά της.

Επειδή, όμως, τα λεφτά αυτά για την ώρα δεν υπάρχουν, του προτείνει απλώς να… χαλαρώσουν και να περάσουν καλά! Ο πειρασμός είναι όντως μεγάλος, όμως ο Πέτρος έχει δώσει την καρδιά του στην Ειρήνη και δεν μπορεί ούτε θέλει να την πάρει πίσω.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος συναντά τον θείο του και μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τους γονείς του, ενώ ο Δημήτρης φτάνει εσπευσμένα στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της. Η Βάσω εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να συστήσει τον αγαπημένο της στον μπαμπά της, χωρίς φυσικά να ξέρει τη φρικτή ιστορία που συνδέει τους δυο τους…

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη παρουσιάζει ξαφνικά προβλήματα στην εγκυμοσύνη της.

Φρικτές φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης για την Ειρήνη, που ξαφνικά εμφανίζει προβλήματα. Μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη και λίγο αργότερα η κοπέλα μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική με αιμορραγία. Όπως φαίνεται, έχει έρθει η ώρα να γεννήσει το μωρό της, όμως η ίδια μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο.

Μόλις το μαθαίνει ο Πέτρος, δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Αψηφώντας τον κίνδυνο να τον δει ο Ιπποκράτης, πηγαίνει να τη βρει, όμως εκείνη τον διώχνει από κοντά της.

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα κινδυνεύει στη γέννα

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Παντελίδης ετοιμάζει ένα νέο διπλό χτύπημα εναντίον του Γιώργη: από τη μία τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και από την άλλη αποκαλύπτει στον Βασίλη ποιος ήταν ο εραστής της Ασημίνας. Αυτός, θολωμένος από την προδοσία του φίλου του, του επιτίθεται, με τον Μιχάλη να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει.

Η επόμενη που θα μάθει το μεγάλο μυστικό είναι η Στέλλα, στην οποία καταφεύγει πληγωμένος ο Βασίλης. Της λέει τι συνέβη και εκείνη την ώρα… σπάνε τα νερά και η Στέλλα μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, λίγα δωμάτια πιο πέρα από την Ειρήνη, που επίσης γεννά.

Το Ναυάγιο
Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος γνωρίζει τον Δημήτρη, βλέποντας στο πρόσωπό του τον φονιά των γονιών του. Η Βάσω καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ο αγαπημένος της αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του και να φέρει τον Δημήτρη αντιμέτωπο με τον χειρότερο εφιάλτη του.

Ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου, χωρίς όμως να έχει σκοπό να του επιτρέψει να τον ταπεινώσει άλλο, η Φανή, μεθυσμένη, αναφέρει το όνομα Πέτρος στη Χριστίνα. Εκείνος, στο μεταξύ, ανησυχώντας για την Ειρήνη, ζητά τη βοήθεια του Στελή για να μάθει νέα της, την ώρα που στο ίδιο νοσοκομείο, η Στέλλα κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της πάνω στη γέννα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ MEGA, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ