Το Ναυάγιο: Η αποκάλυψη του Στελή ταράζει τον Πέτρο, ο οποίος κάνει μια κίνηση-απελπισίας!

Ο Ιπποκράτης φροντίζει να κρατήσει τον Πέτρο μακριά από την εκκλησία όπου παντρεύεται την Ειρήνη, όμως δεν καταφέρνει να τους χωρίσει για πάντα. Το Ναυάγιο:

Τώρα που ο Στελής ξέρει την πραγματική του ταυτότητα και τον πιέζει να αποκαλυφθεί στους γονείς του, ο Πέτρος θα κάνει μια απελπισμένη κίνηση προς τη γυναίκα που έχει μπει στην καρδιά του…

Το Ναυάγιο
Το Ναυάγιο:Ο Πέτρος αποφασίζει να παλέψει για την Ειρήνη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Ειρήνη, ντυμένη νύφη, μπαίνει στην εκκλησία όπου την περιμένει ο Ιπποκράτης, ενώ ο Πέτρος την παρακολουθεί από μια γωνιά, έτοιμη να παντρευτεί έναν άνδρα τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο και νιώθει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σταματήσει.

Ο ίδιος ο Ιπποκράτης έχει καταφέρει αυτό ακριβώς που ήθελε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μέχρι που ο μικρός Ορφέας του λέει κάτι που χαλάει τα πάντα: ο Αντώνης είναι στον γάμο!

Ο Πέτρος, έχοντας καταλάβει ότι ο Στελής τον αναγνώρισε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να φύγει για πάντα από την Αθήνα. Όμως, εκείνος τον σταματά και τον παρακαλεί να αποκαλύψει στους γονείς του την αλήθεια.

Του λέει πόσο βασανίστηκαν όλο αυτόν τον καιρό από τότε που έμαθαν ότι ο γιος τους χάθηκε στο ναυάγιο και τον ταράζει βαθιά. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Πέτρος αρνείται πεισματικά να βγει από το σκοτάδι στο οποίο έχει σκοπίμως κρυφτεί τους τελευταίους μήνες γιατί φοβάται τις επιπτώσεις για όλους.

Ωστόσο, σε μια στιγμή μεγάλης αδυναμίας σηκώνει το ακουστικό και κάνει ένα τηλεφώνημα το οποίο είναι πολύ πιθανό να μετανιώσει. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη νιώθοντας ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά, ζητά από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να γυρίσουν στο σπίτι.

Το Ναυάγιο: Η πίεση του Στελή αναγκάζει τον Πέτρο να κάνει μια κίνηση απελπισίας, που φέρνει την Ειρήνη κοντά του.

Η Λίνα και η Βάσω, στο μεταξύ, προσπαθώντας να βοηθήσουν τον Άγγελο, μιλούν με τον πατέρα τους και πλησιάζουν τα μυστικά της οικογένειάς τους.

Ο Δημήτρης ήδη προσπαθεί να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της Θοδώρας, ενώ η Μαρία είναι αποφασισμένη να βρει καινούρια δουλειά. Δουλειά αναζητά όμως και η Λίνα και ο Μιχάλης τη βοηθά να κλείσει στην καφετέρια, γεγονός που προκαλεί κι άλλη ένταση στη σχέση της με τον Μάκη. Την ίδια στιγμή, η Βάσω ρωτά τον πατέρα της αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά…

O Γιώργης ανακαλύπτει ότι η Αλίκη είναι κατάσκοπος!

Τα νέα της αυτοκτονίας του Μάριου προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά! Αυτός πηγαίνει αμέσως να βρει τη Στέλλα με σκοπό να την τρομοκρατήσει, την ώρα που ο Γιώργης και ο Μιχάλης συναντιούνται με τον Μάκη, τον Βασίλη και τον Ανέστη και όλοι τους συμφωνούν να μιλήσουν.

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης συνειδητοποιεί ότι η Αλίκη είναι η κατάσκοπος του Παντελίδη.

Ενώ, λοιπόν, οι ναυαγοί δίνουν μια μεγάλη συνέντευξη για τον εφιάλτη που έζησαν στο Φοίνιξ και οι τρομακτικές τους αναμνήσεις έρχονται στο φως, άλλη μία αποκάλυψη έρχεται να συγκλονίσει τον Γιώργη, ο οποίος βρίσκει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο!

Αμέσως συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η κατάσκοπος του Παντελίδη και νιώθει απίστευτη πίκρα που την εμπιστεύτηκε και την έβαλε στην καρδιά του. Τώρα, είναι αποφασισμένος να την ξεμπροστιάσει, γι’ αυτό και της στήνει μια παγίδα που θα αποκαλύψει τον ρόλο της.

Ο Παντελίδης, στο μεταξύ, ετοιμάζει διάφορα «κίτρινα» δημοσιεύματα για να χτυπήσει τη Στέλλα, όμως ο Βασίλης το μαθαίνει και δεν χάνει χρόνο. Αντίθετα, ζητά αμέσως βοήθεια από κάποιον που ξέρει ότι μπορεί να τα βάλει στα ίσια με τον πανούργο εχθρό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ MEGA,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ