«Το ναυάγιο»: Ο εκβιασμός του Δημήτρη αναγκάζει τη Λίνα να πει «ναι» στο γάμο με τον Όθωνα!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, τα χτυπήματα που δέχονται ο Μάκης και η οικογένειά του θα είναι απανωτά. Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV που κυκλοφορεί, o θάνατος του Βλάσση τους αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή.

H αποκάλυψη πως η Θοδώρα δεν είναι δικό του παιδί, πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Τα νέα για τον ξαφνικό χαμό του φτάνουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Χριστίνα, αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη.

«Το ναυάγιο»: Ο ξαφνικός χαμός του Βλάσση βυθίζει την οικογένεια του Μάκη στη θλίψη και την απόγνωση.

Ο νεαρός μαθαίνει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή και λυγίζει. Φτάνοντας στο σπίτι του προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη μητέρα του και την αδελφή του, οι οποίες είναι διαλυμένες. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμη κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί.

«Το ναυάγιο»: Η Λίνα έχει αποφασίσει να συμπαρασταθεί στον Μάκη τώρα που έχασε τον πατέρα του.

Στην κηδεία, η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση, ενώ οι φίλοι τους πηγαίνουν στο σπίτι να τους συλλυπηθούν. Λίγο μετά, ο Μάκης αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μάνα του και την αδελφή του, ενώ η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει.

«Το ναυάγιο»: Η Μαρία χάνει την ψυχραιμία της, πυροβολεί τον Δημήτρη και πυροδοτεί νέα δράματα για την οικογένειά της και, κυρίως, για τον Μάκη.

Tυφλωμένη από τον πόνο και την οργή πυροβολεί τον Δημήτρη κι εκείνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Χωρίς να γνωρίζει κανείς τον δράστη, καθώς η Μαρία πρόλαβε και έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, ο Μάκης σπεύδει στο πλευρό της Λίνας για να της συμπαρασταθεί. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί, βλέπει ότι δίπλα της βρίσκεται ήδη ο Όθωνας και τη φροντίζει.

«Το ναυάγιο»: Ο Δημήτρης φτάνει στο σημείο να εκβιάσει την ίδια του την κόρη προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Δημήτρης συνέρχεται και ζητάει να μιλήσει με τη Λίνα. Τότε αποκαλύπτει μόνο σε εκείνη πως η Μαρία τον πυροβόλησε και η κοπέλα μένει έκπληκτη. Όμως, ο Γιαννακάκης δείχνει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, αν και ακόμη βρίσκεται στο νοσοκομείο, εκμεταλλεύεται την αγάπη της κόρης του για την οικογένεια του Μάκη και την εκβιάζει. Της λέει πως δεν θα καταγγείλει τη Μαρία μόνο αν εκείνη χωρίσει τον Μάκη και δεχτεί να παντρευτεί τον Όθωνα.

το ναυάγιο
«Το ναυάγιο»: Ο Μάκης θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα μόλις μάθει την απόφαση της Λίνας να παντρευτεί τον Όθωνα…

Η Λίνα σαστισμένη πρέπει να πάρει την πιο καθοριστική απόφαση. Έτσι, αποφασίζει να ενδώσει στον εκβιασμό του πατέρα της και να δεχτεί την πρότασή του. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Λίνα απομακρύνεται από τον Μάκη, ενώ αρχίζει και δίνει το ελεύθερο στον Όθωνα να μπει στη ζωή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ