Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix για τα Invictus Games δρομολογείται και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι γεγονός. Η ταινία, με τίτλο Heart of Invictus, θα εξερευνήσει το αθλητικό γεγονός και το ίδρυμα, που ίδρυσε ο Δούκας του Σάσεξ το 2014, και θα δώσει στους θεατές μια εικόνα από τα παρασκήνια.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ στα social media και επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου. Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να απευθύνεται στο πλήθος στην εκδήλωση καθώς λέει: «Εδώ, στα Invictus Games, συνειδητοποιείς ότι ό,τι κι αν κουβαλάς, ήταν ένα εφαλτήριο που σε ώθησε στο επόμενο επίπεδο».

Μια άλλη στιγμή βλέπει τον Δούκα να μιλάει απευθείας στην κάμερα καθώς λέει: «Οι Αγώνες δεν επικεντρώνονται στο τι προκαλεί τον τραυματισμό, αλλά πραγματικά στην ανάκαμψη και στο πώς να γίνεις ξανά μέλος μιας κοινότητας».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν κάτω από το βίντεο για να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους. Ένα άτομο έγραψε: «Χαίρομαι που το Heart of Invictus είναι σχεδόν εδώ». Ένας άλλος είπε: «Ανυπομονώ για το Heart of Invictus!», ενώ ακόμα ένας δήλωσε: «Ανυπομονώ να το παρακολουθήσω».

Ο πρίγκιπας Χάρι ίδρυσε τους Αγώνες Invictus για να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας σε τραυματίες ή άρρωστους στρατιωτικούς και γυναίκες που έχουν υπηρετήσει τη χώρα τους. Οι αγώνες του 2023 θα διεξαχθούν μεταξύ 9 και 13 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ