Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Netflix έχει εξαιρετικές εορταστικές προτάσεις.Υπάρχουν πολλές ταινίες στην αμερικανική ψηφιακή πλατφόρμα για να γεμίσεις με τον απαραίτητο ρομαντισμό την χριστουγεννιάτικη περίοδο και εν μέσω lockdown. Με την πρεμιέρα του “The Princess Switch 2: Switched Again” στις 19 Νοεμβρίου ταξιδέψαμε σε βασιλικό mood όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα ταινιών με βασικό θέμα τα Χριστούγεννα και τον βασιλικό ρομαντισμό.

A Christmas Prince (2017)

 

Αυτό που τα ξεκίνησε όλα. Η δημοσιογράφος Amber Moore κατευθύνεται στην Aldovia για να καλύψει μια συνέντευξη τύπου από τον πρίγκιπα Richard. Κατά την άφιξή της, μεταμφιέζεται σε βασιλικό σύμβουλο και ρίχνει μια πρώτη ματιά στη ζωή μέσα στο παλάτι. Ενώ προσπαθούσε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, η Amber καταλήγει να ερωτευτεί τον πρίγκιπα.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

 

Όπου υπάρχει ένας “Christmas prince” υπάρχει και ένας χριστουγεννιάτικος βασιλικός γάμος, έτσι; Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του A Christmas Prince, η Amber επιστρέφει στην Aldovia για να βοηθήσει τον Richard να σχεδιάσει το γάμο τους. Η σχέση τους τίθεται σε κίνδυνο όταν αρχίζει να αμφιβάλλει αν είναι κατάλληλη να γίνει βασίλισσα.

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Το αγαπημένο μας βασιλικό ζευγάρι από την Aldovia επέστρεψε στο A Christmas Prince: The Royal Baby. Δεν πιστεύω να νόμιζες πως η βασίλισσα Amber θα μπορούσε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς άγχος; Για να σώσει το βασίλειο, πρέπει να αποκαλύψει ένα βασιλικό μυστήριο, ενώ προετοιμάζεται να γεννήσει το μωρό της.

The Princess Switch 2: Switched Again (2020)


Ακόμα και τα παραμύθια έχουν προβλήματα και δυσκολίες. Έτσι η Stacy και η Margaret πρέπει να αλλάξουν θέσεις για άλλη μια φορά όταν η Margaret κληρονομεί απροσδόκητα το θρόνο στο Montenaro. Ενώ η Margaret προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα με τον Kevin και η Stacy προσπαθεί να κρατήσει το μυστικό της αλλαγής τους, ένας τρίτος σωσίας απειλεί τα πάντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ