Η Χρυσηίδα Δημουλίδου συνδέθηκε τηλεφωνικά με το “Πρωινό” και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, όμως η κατάσταση εκτροχιάστηκε.

Η συγγραφέας είχε κάνει μια ανάρτηση στο facebook για την υπόθεση “Γλυκά Νερά” και οι παρουσιαστές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τα όσα είχε κοινοποιήσει στο facebook account της.

Η συγγραφέας λοιπόν είπε στους οικοδεσπότες της εκπομπής: «Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο».

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και τόνισε: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;».

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, απευθύνθηκε στην Χρυσηίδα Δημουλίδου, λέγοντας: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη».

Όσα συνέβησαν στο “Πρωινό”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ