Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, θα δούμε τον Χρήστο να κάνει μια ανακάλυψη, που θα προκαλέσει τεράστια σύγκρουση με τους δικούς του και θα εκθέσει την Ιουλία στα μάτια του συζύγου της…

Το προξενιό της Ιουλίας, η δραματική σειρά του ALPHA, γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό, καθώς οι εξελίξεις κλιμακώνονται και το φινάλε πλησιάζει… Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη εξελίσσεται εκρηκτικά και οι εξομολογήσεις της κοπέλας στη μητέρα της έχουν κάνει τη Στάσα να ανησυχεί.

Η μόνη στην οποία μπορεί να ανοίξει την καρδιά της η τελευταία είναι η Φρόσω, που ακούει όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της. Βέβαια, και ο Κωστής παραμένει πιστά στο πλευρό της, αφού η εγκυμοσύνη της Ιουλίας και ο αρραβώνας του Γρηγόρη με τη Φιλιώ τους έχουν ωθήσει σε μια μυστική συμμαχία για το καλό των παιδιών τους.

το προξενιό της ιουλίας
To προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της, έχει βρει όμως ένα μεγάλο σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωστή.

Μια συμμαχία που έχει φέρει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα που ο Στασινόπουλος έκρυβε μέσα του από τα νεανικά χρόνια και τα οποία βρήκε επιτέλους το θάρρος να εκφράσει στη μοναδική γυναίκα που ερωτεύτηκε με πάθος. Οι δυο τους έχουν έρθει πια πιο κοντά από ποτέ, αγνοώντας φυσιά το γεγονός πως ο Ρήγας, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία του, συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τη Βαγγελίτσα και να κάνει μαζί της όνειρα για ένα μέλλον, το οποίο όμως δεν τους ανήκει…

Στο αρχοντικό του Προβιού, εκεί όπου ο Χρήστος αρχίζει να υποκύπτει στα θέλγητρα της Δέσπως, ξεκινούν ετοιμασίες για το τραπέζι που έχουν στους Στασινόπουλος. Όμως πριν από τη μεγάλη βραδιά, στην οποία ο Γιωργίκης σχεδιάζει όλος περηφάνια να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, θα έρθει άλλη μία μεγάλη έκρηξη.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η νέα έκρηξη του Χρήστου θα εξοργίσει τον Γιωργίκη.

Ο Χρήστος, σε μια ακόμη επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών, θα έρθει αντιμέτωπος με μια αλήθεια η οποία θα τον συγκλονίσει και θα τον οδηγήσει σε μια τεράστια σύγκρουση με την οικογένειά του. Απηυδισμένος ο Γιωργίκης γίνεται εύκολος στόχος για τη Χάδω, η οποία φροντίζει να τον ενημερώσει για τον καταλυτικό ρόλο που είχε η Ιουλία στην αποκάλυψη των γεγονότων και να πετύχει επιτέλους αυτό που ήθελε: να στρέψει τον αδερφό της εναντίον της γυναίκας του!

Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο Γρηγόρης αρχίζει να φοβάται ότι ίσως η αδερφή του δεν του έχει πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της μητέρας τους, η Αλεξάνδρα δέχεται την πρόκληση του εκδότη Άλκη Μακρή και αρχίζει το γράψιμο. Υπόσχεται στην Κυριακούλα ότι θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο τον πατέρα της και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και ο Γρηγόρης, ο οποίος μάλιστα πηγαίνει να επισκεφθεί τον Στράτο στη φυλακή.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον πατέρα του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο πιο πιστός σύμμαχος του Ραζίνη, ο Ζαφείρης, συνεχίζει τις κρυφές συνεννοήσεις με τον Νασούλια, προκειμένου να οργανώσουν μαζί τον τρόπο με τον οποίο το αφεντικό του θα καταφέρει να αποδράσει από το κελί του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ