Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», με τον Γιωργίκη να μαθαίνει ότι το παιδί που νόμιζε δικό του έχει πατέρα τον Γρηγόρη.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA το μεγάλο μυστικό της Ιουλίας σκάει σαν βόμβα.

Ο Γιωργίκης μαθαίνει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη, αλλά και ότι ο κουμπάρος του είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του! Η σκοτεινή πλευρά του επιστρέφει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Διψά για εκδίκηση και ξεσπά βίαια στην Ιουλία.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Όταν ο Γιωργίκης μαθαίνει την αλήθεια για τη σχέση της Ιουλίας με τον Γρηγόρη ξεσπά όλη την οργή του πάνω στη γυναίκα του.

Σύμφωνα με αυτά που γράφει η Φαίδρα Στάθη, βρισκόμαστε πια για τα καλά στο καλοκαίρι του 1960 και η αρρώστια της Κυριακούλας δεν φέρνει κοντά μόνο αυτήν και τη Στάσα, αλλά και τη Φιλιώ με τον γιατρό Γκλαβάνη, που αρχίζει να επισκέπτεται όλο και συχνότερα το σπίτι των Ραζίνηδων όταν ο Γρηγόρης δεν βρίσκεται εκεί.

Το ίδιο σπίτι όμως έχει αρχίσει να γυροφέρνει και ο νεαρός εκδότης Άλκης Μακρής, συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τη μητέρα της. Ένα δείπνο στο σπίτι μαζί με την Κυριακούλα θα είναι η αφορμή για τους δύο νέους να προχωρήσουν τα πράγματα περισσότερο από όσο περίμεναν.

το προξενιό της ιουλίας
«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Αλεξάνδρα δεν φεύγει από το πλευρό της μητέρας της και παράλληλα προχωρά τη σχέση της με τον εκδότη Άλκη Μακρή.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου, που γοητεύει με την παρουσία του τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, θα δημιουργήσει νέες αναπάντεχες αναταράξεις. Πρόκειται για τον πατέρα του Άλκη, τον Κρίστοφερ (Άκης Σακελλαρίου)…

Ο φόβος ότι θα αποκαλυφθεί το κρησφύγετο του Επιφάνιου τον κάνει να σκέφτεται πώς θα καταφέρει να κρυφτεί, διατηρώντας παράλληλα την επαφή του με τον Χρήστο, που παραμένει στην Αθήνα και συνειδητοποιεί με τη βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαΐδη πως ο Γιωργίκης Προβιός δεν ήταν πάντα τόσο καλός ούτε ως πατέρας ούτε ως σύζυγος. Οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του και με την Ιουλία δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία του Χρήστου, που δεν είναι αδικαιολόγητη.

Μοιραία αποκάλυψη

Μπορεί η Ιουλία να πίστεψε ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν, ωστόσο γρήγορα ο άντρας της θα ανακαλύψει πως η κόρη του είναι βιολογικό παιδί του Γρηγόρη. Η Ιουλία συγκλονίζεται… Το ξέσπασμα του Γιωργίκη θα θυμίσει σε όλους εποχές που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Το τέρας μέσα του ξυπνά και ζητά εκδίκηση, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Γνωρίζοντας πού μπορεί να φτάσει ο αδερφός της, η Χάδω προσπαθεί να προστατέψει το μωρό…

Η Χάδω προσπαθεί να προστατέψει το μωρό, ενώ η Στεφανία την Ιουλία, η οποία πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και φοβάται πλέον ακόμα και για την ίδια της τη ζωή. Με τον Στασινόπουλο να απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται, έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Μετά τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις, η Χάδω αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της, όμως η ευκαιρία θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει…

Ενοχές

Η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι τύψεις την κυριεύουν, γιατί η Ιουλία προσπάθησε πολλές φορές να της εξηγήσει ότι ο Γιωργίκης έχει μια πολύ σκοτεινή πλευρά, εκείνη όμως την αγνόησε. Τώρα συνειδητοποιεί πόσο μεγάλο λάθος ήταν που την πίεσε να προχωρήσει σε αυτόν τον γάμο.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Στάσα κατηγορεί τον εαυτό της που πάντρεψε την κόρη της με τον Γιωργίκη.

Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη. Παράλληλα, προτρέπει την κόρη της να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Άλκη. Η Ζανέτ, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει ότι δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει.

Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί, για να προφυλάξει τον εαυτό της, αλλά και τον φιλοξενούμενό τους. Ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ