Το προξενιό της Ιουλίας: Μετά από μια επίσκεψη στο νοσοκομείο, το μεγάλο μυστικό της Ιουλίας αποκαλύπτεται στο σύζυγό της.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, οι καβγάδες στο αρχοντικό Προβιού είναι πια καθημερινοί και ο Γιωργίκης γίνεται όλο και πιο βίαιος, τρομοκρατώντας την Ιουλία. Μια επίσκεψη στο νοσοκομείο γίνεται αφορμή να αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της, την οποία η Χάδω δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι…

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας: Οι άγριοι καβγάδες μεταξύ του Γιωργίκη και της Χάδως συνεχίζονται και την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα επιδεινώνει η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ιουλίας.

Ο καβγάς μεταξύ της Χάδως και του Γιωργίκη αγριεύει κι ο Γιωργίκης βγαίνει εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να γίνει βίαιος! Η σοκαριστική σκηνή εκτυλίσσεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ιουλίας, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο τρυφερός άντρας που την προσέχει και την περιποιείται από την πρώτη μέρα που μπήκε στο σπίτι του έχει τόσο άγρια πλευρά.

Κλείνεται έντρομη στο δωμάτιό της και παρά τις εξηγήσεις που σπεύδει εκείνος να της δώσει, αρχίζει να τον αντιμετωπίζει με φόβο.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος έχει άλλη μια κουβέντα με τον Επιφάνειο, ο οποίος προσπαθεί να τον καθοδηγήσει ώστε να βρει το ακριβές σημείο στο οποίο έθαψε τα γράμματα της μητέρας του.

Στο αρχοντικό, όμως, οι τριβές μεταξύ των δύο αδερφών συνεχίζονται με κύρια αιτία την πρόθεση της Χάδως να υιοθετήσει ένα παιδί. Ένα παιδί που, όπως φαίνεται, θα έρθει έτσι κι αλλιώς στο σπίτι, αφού ο γιατρός Χαλκιάς αποκαλύπτει στον Γιωργίκη και τη Στάσα ότι η Ιουλία είναι έγκυος!

Τα νέα ξαφνιάζουν τον Γιωργίκη αλλά αναστατώνουν πολύ τη Χάδω που τα μαθαίνει και ξεκινά νέα κόντρα με τον αδερφό της. Κι αυτή η διαρκώς τεταμένη ατμόσφαιρα διευκολύνει τη Δέσπω να συνεχίσει να γυροφέρνει τον Προβιό, γεγονός που γρήγορα πέφτει στην αντίληψη της Στάσας.

Το προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Φιλιώ δίνουν λόγο, ενώ ο Κωστής σπεύδει να ενημερώσει τη Στάσα για τις εξελίξεις.

Μέσα στην αγωνία για το αν θα γίνει το ψέμα τους πιστευτό, αυτή έρχεται ξανά κοντά με τον Στασινόπουλο, ο οποίος είναι πάντα εκεί, δίπλα της, να τη στηρίζει στις δυσκολίες. Και στο δικό του σπίτι, όμως, τα πράγματα δεν είναι πιο ήρεμα καθώς, πέρα από τον Γρηγόρη με τη Φιλιώ, που δίνουν λόγο, η Βαγγελίτσα είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω του χωρισμού της με τον Ρήγα. Τον αγαπά πολύ και προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί του, ενώ μιλάει πάρα πολύ άσχημα στον Σωτηράκη, ο οποίος την πλησιάζει με το γνωστό του τρόπο με σκοπό να τη ρίξει.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Αλεξάνδρα μαθαίνει την αλήθεια για την υγεία της μητέρας της

Το μακελειό στο νυχτερινό μαγαζί δίνει στον Στασινόπουλο την αφορμή που έψαχνε για να ανακρίνει τον Σωτηράκη και να τον στριμώξει άγρια για να του αποκαλύψει την αλήθεια. Πράγματι, εκείνος πιέζεται τόσο, που του λέει τον λόγο για τον οποίο έγιναν όλα και μέσα στην κατάθεσή του εμπλέκει και τη Ζανέτ, η οποία επίσης καλείται αμέσως στη χωροφυλακή.

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Βαγγελίτσα δεν μπορεί να πιστέψει πως η σχέση της με τον Ρήγα αποτελεί πια παρελθόν.

Πίσω στο σπίτι, η Βαγγελίτσα, στενοχωρημένη, ανακοινώνει στην αδερφή της ότι η σχέση της με τον Ρήγα έληξε οριστικά, όμως εκείνη την προτρέπει να μην το βάλει κάτω. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, όταν μια συνάντηση με τον γιατρό Γκλαβάνη της αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της μητέρας της.

Ταραγμένη, προτείνει στην Κυριακούλα να την ακολουθήσει στην Αθήνα προκειμένου να δουν έναν ειδικό για την κατάστασή της, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να το ψάξει περισσότερο.

Την ίδια στιγμή, ο Επιφάνειος στο μοναστήρι λαμβάνει ένα μήνυμα που θα ανοίξει νέα μέτωπα και θα οδηγήσει σε νέες συμμαχίες, ενώ ο Χρήστος παθαίνει μία ακόμη κρίση, η οποία ταράζει πολύ την Ιουλία. Αρχίζει πια να αναρωτιέται ανοικτά για το παρελθόν του Γιωργίκη, την ώρα που εκείνος πλησιάζει τη Δέσπω έτοιμος να ενδώσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ