Το προξενιό της Ιουλίας: Πικραμένος από την Ιουλία, ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο λάθος.

Πικραμένος από τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη, ο Γρηγόρης ενδίδει στον έρωτα της Φιλιώς, σοκάροντας τη μητέρα του. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον γιο της από το να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του!

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης ενδίδει στον έρωτα της Φιλιώς ως αντίποινα στο γάμο της Ιουλίας.

Μετά την αναταραχή των τελευταίων ημερών, με τη λιποθυμία της Ιουλίας και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, το κλίμα στο αρχοντικό Προβιού είναι σαφώς πιο ήρεμο. Ο Γιωργίκης κάνει τα πάντα για να έχει ήρεμο τον Χρήστο και αποφασίζει να επισκεφθούν μαζί τον Επιφάνειο στο μοναστήρι, αφήνοντας την Ιουλία μόνη στο σπίτι.

Έτσι, έχει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη Δέσπω, η οποία της ζητά μια μεγάλη χάρη, την ώρα που η Χάδω επισκέπτεται ξανά το ορφανοτροφείο και στη συνέχεια συναντά ένα πρόσωπο που έχει έρθει πρόσφατα στη Λάρισα και το οποίο θεωρεί ότι είναι το καταλληλότερο για να τη βοηθήσει στα σχέδιά της.

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας:Ο Κωστής προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο σπίτι του, στη γυναίκα και τις κόρες του.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Στασινόπουλου επικρατεί αναβρασμός. Κωστής και Κατερίνη έχουν έναν άγριο καβγά, κάτι που τον βοηθά να καταλάβει ότι οι κόρες τους έχουν ξεπεράσει κάθε όριο που τους έχει βάλει. Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει δράση, προκειμένου να μπει ξανά μια τάξη στην οικογένειά τους.

Μετά την επίσκεψη του Προβιού, ο Επιφάνειος αποφασίζει να επισκεφτεί έναν άνθρωπο από το παρελθόν του, ο οποίος θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη ανατροπή. Η κουβέντα του στις φυλακές με τον Στράτο, θα έχει τελείως απρόβλεπτη εξέλιξη, την ώρα που η Στάσα, που αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια, μοιράζεται το μυστικό της Ιουλίας με τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, τον Κωστή.

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα ακούει τον Στασινόπουλο να της εξομολογείται τον έρωτά του.

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης ξεκινά μαθήματα στο Αβερώφειο και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ρήγας και Σωτηράκης πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας και ο Στασινόπουλος αναγκάζεται να επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Απελπισμένος πια από την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του, ζητά τη βοήθεια της Στάσας και της εξομολογείται όσα αισθάνεται εδώ και χρόνια γι’ αυτήν.

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας:Η Κυριακούλα βλέπει τον γιο της με τη Φιλιώ και λιποθυμά!

Ο Γρηγόρης συναντά την Ιουλία και οι δυο τους τσακώνονται άγρια καθώς εκείνος πιστεύει ότι από την αρχή του έλεγε ψέματα για τον Προβιό. Έπειτα, απαρηγόρητος καθώς είναι, κάνει μια κίνηση που θα αλλάξει όλη του τη ζωή!

Το φιλί του προς τη Φιλιώ εκπλήσσει την ίδια και σοκάρει βαθιά την Κυριακούλα, η οποία αδυνατεί να πιστέψει τα μάτια της και λιποθυμά! Ο Γρηγόρης πια ανησυχεί μήπως η μητέρα του είναι άρρωστη, όμως εκείνη νοιάζεται μόνο για τον γιο της και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να πάρει μια απόφαση που γρήγορα θα μετανιώσει.

Την ίδια στιγμή, οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο αρχοντικό διαψεύδονται, όταν ένα εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια. Ο Στασινόπουλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη και ζητά τη βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου, την ώρα που η Στάσα μαλώνει τον Ρήγα για την επιπολαιότητά του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου και να μπλεχτεί με τη Βαγγελίτσα.

Ο Χρήστος μοιράζεται με τον Επιφάνειο τις σκέψεις του για αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι κι εκείνος τον καλεί να μείνει στο μοναστήρι για να είναι πιο ήρεμος. Τέλος, ο Γρηγόρης ανακοινώνει στην αδερφή του ότι θα παντρευτεί τη Φιλιώ και η Αλεξάνδρα δεν πιστεύει στ’ αυτιά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ