Το προξενιό της Ιουλίας: Η απόφαση της Ιουλίας να βοηθήσει τον Χρήστο πυροδοτεί δραματικές εξελίξεις.

Η Ιουλία νιώθει καλύτερα από ποτέ στο αρχοντικό Προβιού και αποφασίζει να βοηθήσει τον Χρήστο να μάθει όλα αυτά που του κρύβουν για τη μητέρα του.

Η Στεφανία προσπαθεί να την προειδοποιήσει, όμως εκείνη την αγνοεί και μπλέκει σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, την ώρα που ο Γρηγόρης προχωρά αποφασισμένος τη σχέση του με τη Φιλιώ. Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας: O Χρήστος συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια για τη μητέρα του και η Ιουλία αποφασίζει να τον βοηθήσει να τη βρει.

Μια χάρη που ζητά η Ιουλία από τον σύζυγό της γίνεται αφορμή για να έρθουν οι δυο τους πιο κοντά. Όμως, η βόμβα που έχει μπει στο αρχοντικό Προβιού είναι έτοιμη να εκραγεί καθώς ο Χρήστος θέλει να ανακαλύψει το παρελθόν που του κρύβουν εδώ και τόσα χρόνια.

Χωρίς να υποψιάζεται τη φρικτή συνέχεια, η Ιουλία προσπαθεί για άλλη μια φορά να έρθει πιο κοντά στη Χάδω, η οποία όμως διατηρεί την ίδια ψυχρή κι επικριτική στάση απέναντι στη νύφη της. Την ατμόσφαιρα βαραίνει απρόσμενα και η επιστροφή της Δέσπως, την οποία τόσο η Χάδω όσο και η Στεφανία έχουν στο στόχαστρο.

Στο στόχαστρο βρίσκεται όμως και ο Στασινόπουλος, με την Κατερίνη εξοργισμένη μαζί του να τον κατηγορεί ότι έχει αλλάξει στάση απέναντί της και να τον απειλεί ότι θα φύγει από το σπίτι. Και οι κόρες του, όμως, δεν τον αντιμετωπίζουν με καλύτερο τρόπο, αφού τόσο η Φιλιώ όσο και η Βαγγελίτσα έχουν σηκώσει η καθεμιά το δικό της μπαϊράκι.

Την ίδια στιγμή, η Στάσα, απηυδισμένη από τα μπλεξίματα του γιου της, ακούει τη συμβουλή της Φρόσως κι ετοιμάζεται να πάρει μια απόφαση που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τη δική της μοίρα.

Η Κερασίνα είναι έτοιμη να σκαρώσει ένα νέο προξενιό, που θα προκαλέσει πάταγο σε όλο τον Τύρναβο και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Όμως, τον δικό της ύπνο χάνει κυριολεκτικά η Κυριακούλα, όταν η Φιλιώ χτυπά μέσα στη νύχτα την πόρτα του σπιτιού της και ζητά από τον Γρηγόρη καταφύγιο.

Έξαλλη, πατάει πόδι και αρνείται να υποκύψει στις πιέσεις των δύο παιδιών, επισπεύδοντας την απόφασή τους να παντρευτούν κόντρα στις επιθυμίες των οικογενειών τους. Ενωμένοι απέναντι στους γονείς τους, Γρηγόρης και Φιλιώ μένουν κάποια στιγμή μόνοι και έρχονται για πρώτη φορά πολύ κοντά.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης προχωρά τη σχέση του με τη Φιλιώ παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του.

Όσο για την Κυριακούλα, έπειτα από τόσες ταραχές τις τελευταίες μέρες, αποφασίζει τελικά να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις που της είχε συστήσει ο γιατρός Γκλαβάνης ώστε να αντιμετωπίσει τις λιποθυμίες της.

Ο Ρήγας συνεχίζει να συναντά κρυφά τη Βαγγελίτσα

Ο Γιωργίκης συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία προσφέροντάς της κάθε είδους περιποίηση και κάνοντάς τη να νιώθει πραγματικά ξεχωριστή. Τόσο, που αποφασίζει να βοηθήσει κρυφά τον Χρήστο στην προσπάθεια που κάνει να βρει αυτά που πιστεύει πως του έκρυβε η μητέρα του.

Η Στεφανία, που βλέπει τους δυο τους μαζί και αντιλαμβάνεται τι ετοιμάζουν, φροντίζει να την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως, όμως η Ιουλία την αγνοεί.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω προχωρά την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, μέχρι που μια πληροφορία από τον Ατζαλίνα τη φρενάρει.

Την ίδια στιγμή, η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, όμως εκείνος της δίνει μια πληροφορία που την προβληματίζει πολύ.

Η Αλεξάνδρα, από την πλευρά της, προσπαθεί να αποτρέψει τον αδερφό της από το να κάνει ένα τεράστιο λάθος, όταν συνειδητοποιεί ότι η υγεία της μητέρας τους έχει κλονιστεί.

Ο Γρηγόρης, αδιαφορώντας για όλα αυτά, προχωρά τη σχέση του με τη Φιλιώ αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφθεί ξανά τη Στάσα για να της πει τα νέα. Κανείς από τους δύο δεν υποψιάζεται ότι ο Ρήγας συνεχίζει να ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ