Λίγο πριν τη διακοπή του Πάσχα, και με το οριστικό φινάλε να πλησιάζει, ο ALPHA έβγαλε στον αέρα ένα νέο τρέιλερ για το Προξενιό της Ιουλίας, προκαλώντας δέος για όσα θα δούμε στη συνέχεια…

Το Προξενιό της Ιουλίας ήταν εξ’ αρχής μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της φετινής σεζόν. Και μπορεί να ξεκίνησε σχετικά χλιαρά τόσο στην αποδοχή του κόσμου όσο και στους πίνακες της τηλεθέασης, πλέον όμως, με την ιστορία να κλιμακώνεται με συγκλονιστικό τρόπο, μαγνητίζει τους τηλεθεατές, οι οποίοι απολαμβάνουν τις συγκλονιστικές ερμηνείες όλων των πρωταγωνιστών.

το προξενιό της ιουλίας

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική και γι’ αυτήν μας προϊδεάζει και το συγκλονιστικό τρέιλερ, που βγήκε σήμερα στον αέρα. Ένα τρέιλερ με σκηνές που έχουν καρφωθεί στη μνήμη μας κατά τη διάρκεια της σειράς και που παρακολουθώντας τις τώρα όλες μαζί, τη μία μετά την άλλη, σχηματίζουν έναν καμβά που κόβει την ανάσα. Έναν καμβά, που απεικονίζει με τον πιο συνταρακτικό τρόπο όσα θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή του Πάσχα στις οθόνες μας:

Η Ιουλία, με την κόρη της στην αγκαλιά της, τρέχει να ξεφύγει. Πίσω της, ο Γιωργίκης στέκει δολοφονημένος, καλυμμένος στα αίματα. Για την ώρα, κανείς δεν ξέρει ποιος τον σκότωσε, παρόλο που οι υποψήφιοι, αυτοί που θα ήθελαν να τον δουν νεκρό, είναι πολλοί. Άλλωστε, κανένα τέλος δεν έρχεται μόνο του, όπως ακούγεται στο τρέιλερ. Και σίγουρα το κακό δεν θέλει πολύ να γίνει…

«Είναι πολλοί που θέλουν το κακό… Κι εσύ τέτοιος ήσουν… Το ΄θελες και το ΄κανες, χωρίς να λογαριάσεις τι αφήνεις ξοπίσω σου… Πόσους πλήγωσες; Άραγε πρόλαβες να δεις το δήμιό σου;»

Η Ιουλία δεν έχει πια λόγια να μιλήσει για να πει όσα είδε κι όσα έζησε. Στα χέρια της έχει πια μόνο μια κούκλα, αφού το παιδί της είναι αλλού. Πού; Η ίδια δεν δίνει καμία απάντηση.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ που μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε στη συνέχεια στο «Προξενιό»:

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» θα επιστρέψει από την Τρίτη 14 Μαϊου στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ