«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Ποιος ο ρόλος της Στάσας;

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Το Προξενιό της Ιουλίας», ένα τραγικό συμβάν έρχεται να ταράξει τον Τύρναβο. Ο Στράτος, έχοντας δραπετεύσει από τη φυλακή, επιστρέφει στην πόλη για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα, παρότι τον καταζητούν.

Το Ψυχοσάββατο, συναντά τη Στάσα στο νεκροταφείο. Η συνάντηση των πρώην εραστών, όμως, δεν είναι καθόλου ήρεμη. Ο Ρήγας εμφανίζεται στο σημείο και ο Στράτος, θέλοντας να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του, του επιτίθεται.

«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Ο Ρήγας σκοτώνει τον πατέρα του!
«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Ο Ρήγας σκοτώνει τον πατέρα του!

Η Στάσα προσπαθεί να σταματήσει τον γιο της από το να σκοτώσει ουσιαστικά τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά μάταια. Ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο (αγνοώντας ότι είναι ο πατέρας του), αφήνοντας τον Τύρναβο σοκαρισμένο από το νέο αιματηρό επεισόδιο.

Η Στάσα, απελπισμένη, ζητάει βοήθεια από τον Στασινόπουλο. Ο Κωστής, φτάνοντας στο σημείο, προτείνει στον Ρήγα να παραδοθεί στις αρχές. Υπόσχεται στη Στάσα ότι ο Ρήγας θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Ρήγα, ενώ οι δύο οικογένειες θρηνούν για άλλη μια φορά. Η τραγική μοίρα του Στράτου φέρνει θλίψη και πόνο στον Τύρναβο, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτήματα για το μέλλον.

Δείτε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο

«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Ο Ρήγας σκοτώνει τον πατέρα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ