Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», ένας απρόσμενος επισκέπτης έρχεται στο αρχοντικό και ξυπνά τους εφιάλτες που όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν!

Μετά από ένα εξαιρετικά ταραχώδες διάστημα, με τον Γιωργίκη να δείχνει το πιο άγριο πρόσωπό του και την Ιουλία να συνειδητοποιεί το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος που παντρεύτηκε, τα πράγματα στο αρχοντικό Προβιού δείχνουν να επιστρέφουν στην παλιά, ανέφελη καθημερινότητά τους.

το προξενιό της ιουλίας
«Το προξενιό της Ιουλίας»: O Γιωργίκης είναι περιχαρής μετά τη γέννηση της κόρης του και δείχνει το πιο καλό του πρόσωπο στην Ιουλία, ξεγελώντας την.

Μια καθημερινότητα τόσο εύθραυστη όσο και τα νεύρα του Γιωργίκη, τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον οδηγήσουν εκτός ορίων, σε μια εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά που τον τυφλώνει. Για την ώρα, βέβαια, ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει, σε απόλυτη ηρεμία, το μωρό που μπήκε τόσο βιαστικά στη ζωή του και την άλλαξε.

Στοργικός και τρυφερός απέναντι στην κόρη του και στη μαμά της, πραγματικά δείχνει το πιο καλό του πρόσωπο στην οικογένειά του και κάνει την Ιουλία να αμφισβητήσει όσα με τα ίδια της τα μάτια είχε δει το προηγούμενο διάστημα. Η αγριότητα, ο τρόπος με τον οποίο ξεσπούσε οργισμένος στην ίδια του την αδερφή, χτυπώντας τη με μανία, μοιάζουν να ήρθαν από έναν άλλον άνθρωπο, που καμία σχέση δεν έχει με το σύζυγό της.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Δασκαλεμένη από τη μητέρα της, η Ιουλία αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι στον άντρα της.

Η γοητεία του, η ευγένειά του, ο τρόπος που προσεγγίζει την ίδια και το μωρό, την τυφλώνουν και, έχοντας μάθει καλά το μάθημά της από τη Στάσα, που φροντίζει να την καθοδηγεί με σύνεση, η Ιουλία αρχίζει να αναθεωρεί τη στάση και τη συμπεριφορά της απέναντί του. Από ψυχρή κι επιφυλακτική, τώρα πια γλυκαίνει, έρχεται πιο κοντά του, αποφασίζει να μοιραστεί μαζί του αυτές τις στιγμές οικογενειακής χαράς που είναι πρωτόγνωρες και για την ίδια.

Μέχρι που ένας απρόσμενος επισκέπτης, που χτυπά την πόρτα του αρχοντικού, ξυπνά τους παλιούς εφιάλτες, που περίμεναν κρυμμένοι στα υπόγεια… Η Στεφανία, που γνωρίζει καλύτερα από όλους το παρελθόν, συνειδητοποιεί ξαφνικά πως η απόφαση του Γιωργίκη να στείλει τον Χρήστο σε ψυχιατρική κλινική, μόνο τυχαία δεν ήταν. Τυφλωμένος απο τη ζήλια και την ανασφάλεια, ήθελε να διώξει το γιο του από το σπίτι, για να μην αφήσει κανένα να του χαλάσει την εικόνα της τέλειας οικογένειας που προσπαθεί να χτίσει. Κι αυτό από μόνο του προμηνύει την επερχόμενη τραγωδία…

Μια τραγωδία που φαίνεται να κυκλώνει και το σπίτι των Ραζίνηδων. Εκεί που η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που κρύβει η Κυριακούλα αναστατώνει τους πάντες, όχι μόνο τα παιδιά της, άλλα και τη Φιλιώ, που στέκεται πια πλάι στον Γρηγόρη. Οι γυναίκες της οικογένειας ενώνονται για να τη στηρίξουν και να της δώσουν κουράγιο, την ώρα που η Αλεξάνδρα παλεύει να είναι εκεί για τη μητέρα της και, ταυτόχρονα, να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Άλκη Μακρή.

το προξενιό της ιουλίας
«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Αλεξάνδρα, όπως και όλη η οικογένεια, συσπειρώνεται στο πλευρό της Κυριακούλας.

Αυτός, γοητευτικός και ευγενής, φιλόδοξος εκδότης της τοπικής εφημερίδας και εργοδότης της, ένιωσε από την αρχή έλξη για τη μαχητική δημοσιογράφο και τη φλερτάρει διακριτικά. Ένα φλερτ που η Αλεξάνδρα αρχίζει να δέχεται, κολακευμένη από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο εργοδότης της…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ