Πολλά ακούγονται για τα όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» που έριξαν αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα για τη φετινή σεζόν. Η κάμερα της εκπομπής του Open Tv «Καλοκαίρι not» συνάντησε στο θέατρο Πέτρας όπου ερμηνεύει τον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω» την πρωταγωνίστρια της υπερπαραγωγής του ANT1.

Το λάθος της παραγωγής στις «Άγριες Μέλισσες»: Το smartphone δίπλα στη «Δρόσω»

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για τον θεατρικό μονόλογο που παρουσιάζει για 9η χρονιά «Η πόρνη από πάνω» αλλά και για τις «Άγριες Μέλισσες». Μάλιστα όπως αποκάλυψε δεν πρόλαβε να δει το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό ειδύλλιο της «Πηνελόπης» και του «Μελέτη», απάντησε με νόημα: «Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη». Και πρόσθεσε: ««Μην ακούτε τι λένε, οι ανατροπές σε μια σειρά ακολουθούν τις ανατροπές που γίνονται στη ζωή. Ο κόσμος μιλάει για τις ερμηνείες και αυτό μου λέει ότι όταν δίνουμε στον κόσμο το καλό πράγμα ξέρει να τα αναγνωρίζει», κατέληξε η Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Οι Άγριες Μέλισσες στην κορυφή της τηλεθέασης τη φετινή σεζόν

 

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η No 1 σειρά της φετινής σεζόν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία προς την κορυφή της τηλεθέασης, με ιδιαιτέρως υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα 29.09.2019 έως και 16.07.2020, οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν πρώτες στη ζώνη προβολής τους, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο σεζόν 31,2%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά περίπου 7 μονάδες.

Τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 παρακολουθούσαν σταθερά, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, περίπου 1.500.000 τηλεθεατές.

Η σειρά είχε μια ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 40,6%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 26,8%.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ