Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάζει το «Happy Day» στον ALPHA και η εν λόγω εκπομπή σημειώνει αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» σε event της DK Fashion Style στο φυσικό κατάστημα στo Π. Φάληρο και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της στον σταθμό με την ίδια να δηλώνει ότι θα ανήκει στο δυναμικό του και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τσιμτσιλή

«Μου έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις για βραδινά, μεσημεριανά και απογευματινά projects, αλλά σαν άνθρωπος είμαι πολύ σταθερή», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθιστώντας σαφές ότι έχει δεχτεί κρούσεις και για άλλου είδους εκπομπές πέραν του morning show που παρουσιάζει.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, όμως, αποκάλυψε ότι ανανέωσε με τον ALPHA, μια απόφαση συνειδητή και παράλληλα δύσκολη όπως σημείωσε: «Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου και θα είμαι για τα επόμενα δύο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πήρα πολύ συνειδητά την απόφαση αν και δύσκολα. Είμαι πολύ πιστή στον τηλεοπτικό γάμο μου».


Η “DK Fashion Style”, με μότο “η μόδα είναι επιλογή, όχι μια απρόσιτη πολυτέλεια”, ενημερώνεται διαρκώς με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να μπορεί κανείς να βρει νέα σχέδια σε ότι αφορά τα γυναικεία ρούχα, με την πιο fashion προοπτική, σε μοναδικές ποιότητες υφασμάτων.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Bόλτα στα μαγαζιά- Απογείωσε το denim σορτς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ