Το ταξίδι στο Survivor για εκείνον ολοκληρώθηκε, κι έπειτα από 11 υποψηφιότητες ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην πραγματική ζωή μετά τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» συνάντησε τη μητέρα του τραγουδιστή, Σεβαστή, στην Ρόδο, κι εκείνη σχολίασε την αποχώρηση του γιου της από το παιχνίδι, σκιαγραφώντας παράλληλα την προσωπικότητά του.

Survivor Μαμά Τριαντάφυλλου

«Χάρηκα πολύ για την αποχώρηση. Άκουσε πολλά. Είναι μεγαλόψυχος οΤριαντάφυλλος», ανέφερε η μητέρα του με λακωνικότητα και ειλικρίνεια.

Παράλληλα, δήλωσε ότι πρόκειται να του ετοιμάσει ένα από τα αγαπημένα του φαγητά μόλις επισκεφτεί τη Ρόδο: «Θα του φτιάξω καπαμά όταν έρθει στη Ρόδο», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Έχει καλή ψυχούλα και αγαπάει όλον τον κόσμο».

Όσα είχε αναφέρει κατά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το reality show, είχε αναφέρει στο Συμβούλιο του Νησιού: ««Τελείωσε, θα πάω σπίτι. Θα είμαστε μαζί για πάντα. Γιώργο δεν σου κρύβω ότι είμαι χαρούμενος και φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Αξίζουν τα παιδιά να συνεχίσουν και να δούμε ωραίες μάχες. Είμαι ο τελευταίος από όλους τους Διάσημους. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε όλον αυτόν τον καιρό και με άφησε στο παιχνίδι μισό χρόνο μακριά από την οικογένειά μου. Είναι άθλος».

Διαβάστε επίσης

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ