Η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη μίλησε στο «Fay’s Time» για τη ζωή μετά τη γέννηση του γιου της και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να μείνει έγκυος…

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης δεν είναι από τα ζευγάρια που δημοσιοποιούν την προσωπική τους ζωή. Γι’αυτό και η είδηση ότι οι δυο τους θα γίνονταν γονείς κυκλοφόρησε λίγο πριν το μωράκι τους έρθει στον κόσμο, τρεις μήνες πριν. Έκτοτε, όπως παραδέχθηκε σήμερα η συγγραφέας μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», τα πάντα άλλαξαν.

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο!», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στο σύντροφό της: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Κατρίνα Τσάνταλη
H Κατρίνα Τσάνταλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να μείνει έγκυος και αποκάλυψε πως ο Ανδρεάς Βούλγαρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς.
(Photo: instagram/katrina_tsantali)

Όπως εξομολογήθηκε, όμως, δεν ήταν πάντα έτσι καθώς το ζευγάρι δυσκολεύτηκε πολύ στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα παιδί. «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη», εξομολογήθηκε. «Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, δεν ήταν εύκολο».

Δείτε όσα είπε η Κατρίνα Τσάνταλη στο «Fay’s Time»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ