Η Τζένη Καζάκου μίλησε σήμερα στην εκπόμπή «Ελένη» για το πώς ήταν να μεγαλώνει δίπλα σε δύο διάσημους γονείς, για τον προσωπικό δρόμο που προσπαθεί να χαράξει, αλλά και για το φινάλε της καθημερινής σειράς «Ο παράδεισος των κυριών».

Γεννημένη σε μια αμιγώς καλλιτεχνική οικογένεια, η Τζένη Καζάκου ήταν σχεδόν «καταδικασμένη» να γίνει ηθοποιός. Με παππούδες τη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο και γονείς τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη, η μικρή μεγάλωσε μέσα στα θέατρα και ανέκαθεν παραξενευόταν, όπως είπε στη συνέντευή της στην εκπομπή «Ελένη», να βλέπει τη μαμά και τον μπαμπά της να μεταμορφώνονται σε τελείως διαφορετικούς ανθρώπους πάνω στη σκηνή.

τζένη καζάκου
Η Τζένη Καζάκου ως Γεωργία στη σειρά του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών», που ολοκληρώνει τα γυρίσματά της το επόμενο διάστημα.

«Όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών», είπε μιλώντας για το διαζύγιο των γονιών της. «Το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Συναισθηματικά, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε γιατί ήταν πάντα εκεί. Υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ τους, όποτε ήθελα τον έβλεπα».

Αναφορικά με τη σχέση που έχει σήμερα και με τους δύο και ειδικά με τη μητέρα της, η Τζένη Καζάκου δήλωσε: «Και με τους δύο έχουμε φιλικές σχέσεις. Φυσικά θα μοιραστώ πράγματα που με απασχολούν μαζί τους, αλλά μέχρι ενός σημείου. Είναι δίπλα μου στα πάντα και οι δύο. Και με τη μητέρα μου κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, δεν έχουμε τυπικές σχέσεις μαμάς και κόρης».

H Tζένη Καζάκου με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, και το μικρό της αδερφό, Ιάσονα.
(Photo: instagram/tzenikazakou)

Όταν ρωτήθηκε για το σίριαλ «Ο παράδεισος των κυριών», στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη χρονιά, είπε: «Τελειώνουμε σε ένα-δυο μήνες με τον Παράδεισο. Και πλέον, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, είμαστε σαν οικογένεια, ηθοποιοί και συνεργείο».

Στο πώς διαχειρίζεται η ίδια το επίθετό της, το οποίο έχει μεγάλο βάρος στην καλλιτεχνική ιστορία της χώρας μας, είπε: «Είναι λογικό όσοι δεν με γνωρίζουν να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από μένα επειδή προέρχομαι από μια καλλιτεχνική οικογένεια. Θεωρώ όμως ότι διανύω το δικό μου δρόμο στο θέμα της δουλειάς. Στην αρχή σίγουρα ήταν κάτι που με άγχωνε, αλλά πλέον όχι. Στη δουλειά μου είμαι η Τζένη Καζάκου κι έτσι με αντιμετωπίζουν και οι άλλοι. Έχει σχέση με το πώς τοποθετείται ο καθένας απέναντι στα πράγματα».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα ήθελε να έχει γνωρίσει τη γιαγιά της, απάντησε: «Θα το ήθελα πάρα πολύ και κυρίως λόγω του τι άνθρωπος ήταν, από αυτά που μου έχει πει ο πατέρας μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Τζένης Καζάκου στην εκπομπή «Ελένη»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ