Η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας (15/11) ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #metoo και αναφέρθηκε τόσο στα θετικά του κινήματος όσο και στα αρνητικά.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι οι γυναίκες και οι άντρες έχουν απομακρυνθεί και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τις ανθρώπινες σχέσεις. Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε ότι η γυναίκα μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν άντρα για να είναι ευτυχίσμενη, όπως κάνει και η ίδια.

Κάπου εδώ, οι τόνοι ανέβηκαν από την πλευρά της ηθοποιού, η οποία δεν συμφώνησε μαζί της.

«Η μητέρα τον εκπαιδεύει, εσύ σαν μητέρα έχεις την εξουσία, άσε την κοινωνία. Από εμάς ξεκινάει γλυκιά μου. Εσύ τα παιδιά σου αν τα μάθεις αύριο ότι είσαι ο πρίγκιπας του παραμυθιού» είπε η ηθοποιός με την Φαίη Σκορδά να της απαντά:

«Δεν θα τα μάθω, όπως δεν με έμαθε η μητέρα μου να έχω ανάγκη από έναν άντρα και πώς θα μου φερθεί ο άντρας για να είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Δηλαδή, θα περιμένω από έναν άντρα να με φλερτάρει για να μην είμαι μόνη μου; Αν θέλω βγαίνω και μόνη μου, αν θέλω βγαίνω και με γυναίκες και δεν έχω ανάγκη κανέναν άντρα να αυτοπροσδιοριστώ. Έτσι με έμαθε η μαμά μου»

«Γλυκιά μου ναι, αλλά το λες και σε μια γυναίκα, δηλαδή… Νομίζω ότι είναι λάθος αυτό. Το κάνεις σε μένα αυτό; Μια γυναίκα που δεν παντρεύτηκα, έκανα παιδί χωρίς γάμο. Εσύ έκανες κι ένα γάμο που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ δεν το έκανα ποτέ. Είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Το λες σε μένα αυτό, σαν να μου λες εγώ δεν έχω την ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ από έναν άντρα. Μα έκανες! Και γάμο έκανες να προσδιοριστείς και όλα» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ