Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου στο νέο ριάλιτι που λέγεται ότι ετοιμάζει το OPEN.

To νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το OPEN, το περιβόητο πρότζεκτ για το οποίο προορίζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και εξ’ αιτίας του έχει περιορίσει τις καθημερινές του εμφανίσεις στη Super Κατερίνα, λέγεται «TV Queens» και είναι η σύγχρονη βερσιόν του αλήστου μνήμης «TV Stars παρουσιάστε».

Εκείνη την εκπομπή που η αλήθεια είναι πως δεν είχε γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία στον ALPHA. Παρ’ όλ’ αυτά, μας είχε χαρίσει μερικές αξέχαστες στιγμές τηλεοπτικής ιστορίας, καθώς Ηλίας Ψινάκης, Ναταλία Γερμανού και Κωνσταντής Σπυρόπουλος «έκοβαν κι έραβαν» στη θέση των κριτών, με τη Μπέτυ Μαγγίρα να έχει αναλάβει την παρουσίαση των… επίδοξων παρουσιαστριών.

βαγγέλης περρής
Το «TV Stars παρουσιάστε!» του ALPHA, από το μακρινό 2007, θα επιστρέψει με άλλη μορφή στις οθόνες μας μέσω από το OPEN, το οποίο αναζητά παρουσιάστρια.

Το ανανεωμένο κόνσεπτ του σόου, που θα δούμε στο OPEN, θέλει τις υποψήφιες -όλες γυναίκες- να μπαίνουν σε μια Ακαδημία, διευθυντής της οποίας θα είναι ο απόλυτος γνώστης του αντικειμένου της παρουσίασης Ανδρέας Μικρούτσικος. Στη θέση της παρουσιάστριας αυτού του ριάλιτι παρουσιαστριών, όμως, δεν έχει καθίσει για την ώρα καμία.

Τις δύο βασικές υποψήφιες, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ιωάννα Μαλέσκου, σχολίασε με το δικό του καυστικό τρόπο ο Βαγγέλης Περρής, μιλώντας στον αέρα του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα.

βαγγέλης περρής
Ο Βαγγέλης Περρής δεν χαρίστηκε ούτε στην Ιωάννα Μαλέσκου ούτε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής είπε, απαντώντας στις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής της επιστροφής:

«Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της. Δεν νομίζω ότι θα είναι καλή η εμπλοκή στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η συγκεκριμένη εκπομπή βασίζει στα χναρια μιας εκπομπής που είχε αποτύχει ουσιαστικά, αν και είχε πολύ καλά “υλικά”».

Κι αν στην Queen Dina περιορίστηκε σε μια ευχή, για την Ιωάννα Μαλέσκου επιφύλασσε πιο σκληρά λόγια, σημειώνοντας κατ’ αρχάς ότι: «Απ’ ό,τι μαθαίνω, τα κορίτσια που θα συμμετέχουν δεν τα αναζητούν μέσω αγγελιών, αλλά σε πρακτορεία μοντέλων». Και συνέχισε:

«Στην κυρία Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή».

H Iωάννα Μαλέσκου και οι γνωστές δηλώσεις που είχε κάνει περί… πεζοδρομίου, μπήκαν στο στόχαστρο του Βαγγέλη Περρή. (Photo: instagram/imaleskou)

Και κατέληξε εξηγώντας: «Θα πάει σε κάτι μικρό για να μάθει και τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο. Όταν λέμε τη δουλειά του πεζοδρομίου, εννοούμε να τρέχεις και να μαζεύεις ειδήσεις», είπε… «σφάζοντας» την παρουσιάστρια με το βαμβάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ