Για τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει από μικρή ακολουθώντας τον πρωταθλητισμό και τις διατροφικές συνήθειες που προσπαθεί να περάσει στις κόρες της μίλησε η Βασιλική Μιλλούση σήμερα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ζωή ενός παιδιού που μπαίνει από πολύ νωρίς στο δρόμο του πρωταθλητισμού είναι δύσκολη και γεμάτη στερήσεις. Κι αυτό το ξέρει πολύ καλά η Βασιλική Μιλλούση, ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής και, τα τελευταία χρόνια, μαμά δύο υπέροχων κοριτσιών.

Για όσα έζησε η ίδια ως παιδί και για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να αναθρέψει τις κόρες της μίλησε σήμερα στο «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάνοντας λόγο για όλα όσα στερήθηκε και η ίδια λόγω της ενασχόλησής της με τον αθλητισμό.

βασιλική μιλλούση
H Βασιλική Μιλλούση παραδέχθηκε ότι στερήθηκε την παιδική της αθωότητα μπαίνοντας στον πρωταθλητισμό, παρ’ όλ’ αυτά, δεν θα άλλαζε τίποτα από την πορεία της.
(Photo: instagram/vasilikimillousi)

«Στερείσαι λίγο την παιδική σου αθωότητα γιατί υπάρχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από πολύ μικρή ηλικία, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις. Έξι χρονών έκανα τον πρώτο μου αγώνα στην ενόργανη γυμναστική», είπε κατ’ αρχάς και συνέχισε περιγράφοντας τη δύσκολη καθημερινότητα ενός αθλητή.

«Δεν υπήρχαν σε εμάς πολυήμερες διακοπές. Είναι πολύ αυστηρά». Παρ’ όλ’ αυτά, τόνισε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα, κάθε ημέρα ήταν ένα νέο μάθημα και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Θα δούλευα περισσότερο τον εαυτό μου, όσον αφορά τη ψυχολογία μου και εντός αγώνα και εκτός αγώνα. Σκεφτόμουν αν θα κερδίσω ή όχι».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βασιλικής Μιλλούση στο «Happy Day»:

Στη συνέχεια, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε τι διατροφή ακολουθούν στο σπίτι, με δύο μικρά παιδιά που σίγουρα θέλουν τις λιχουδιές τους, η Βασιλική Μιλλούση είπε: «Δεν τηγανίζω στο σπίτι, δεν μου αρέσει που μυρίζει. Δεν το επιλέγω. Τρώμε πολύ υγιεινά και δεν έχουν μπει διάφορες σοκολάτες στο σπίτι για τα παιδιά».

Παρ’ όλ’ αυτά, παραδέχθηκε πως είναι αδύνατο να κρατήσει τις κόρες της μακριά από τους… πειρασμούς: «Με τα πάρτι ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Αν μου ζητήσουν, θα τους το δώσω. Προσπαθώ όμως να τους βάλω όσο το δυνατόν πιο υγιεινά φαγητά».

Δείτε εδώ το συγκεκριμένο απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ