Η Βέρα Μακρομαρίδου, την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά στη σειρά του ALPHA «Σασμός», παντρεύτηκε σήμερα σε στενό κύκλο τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Μπορεί η Άσπα, η ηρωίδα που υποδυόταν στις δύο πρώτες σεζόν του «Σασμού», να ήταν πολύ άτυχη στα προσωπικά της, η Βέρα Μακρομαρίδου, όμως, ευτύχησε να βρει τον έρωτα και να ολοκληρώσει την ευτυχία της με ένα γάμο!

βέρα μακρομαρίδου
H Άσπα του «Σασμού» είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της! (Photo: instagram/vera_makromaridou)

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, επίσης ηθοποιός, με τον οποίο γνωρίστηκαν τέσσερα χρόνια πριν, όταν έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση. Η σχέση που ξεκίνησαν τότε εξελίχθηκε σε έναν πολύ δυνατό δεσμό και οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου και Βέρα Μακρομαρίδου στο μεζεδοπωλείο που διατηρούν.
(Photo: instagram/vera_makromaridou)

Είχε προηγηθεί το bachelorette party της ηθοποιού στο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, για να ακολουθήσει σήμερα η λιτή τελετή στο δημαρχείο της Καισαριανής. Στη συνέχεια, οι νιόπαντροι μαζί με τους καλεσμένους τους πήγαν στο κέντρο που διατηρεί το ζευγάρι επίσης στην περιοχή της Καισαριανής, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με μια… έκπληξη.

H Βέρα Μακρομαρίδου στο bachelorette party που διοργάνωσαν οι φίλες της, λίγες μέρες πριν το γάμο. (Photo: instagram/vera_makromaridou)

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι είχαν ενημερωθεί για την τελετή και τους περίμεναν για να τους φωτογραφήσουν, όμως οι δύο ηθοποιοί τους παρακάλεσαν να μην το κάνουν, καθώς ήθελαν να κρατήσουν τις στιγμές αυτές αυστηρά προσωπικές. Παρ’ όλ’ αυτά… δεσμεύτηκαν να καλέσουν τους εκπροσώπους του Τύπου στο μεγάλο πάρτι που σκοπεύουν να κάνουν το καλοκαίρι για να γιορτάσουν το γάμο τους με όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ