Στην κάμερα του «Open Weekend» μίλησε η Βίκυ Καγιά και το σχετικό βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής. Η fashion expert και κριτής του «GNTM» αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, για το πόσο δύσκολο περνούσε λόγω υγείας αλλά και για το μπούλινγκ που δέχτηκε στον τότε κύκλο του ριάλιτι μόδας.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά στην ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα. Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…», ανέφερε η Βίκυ Καγιά στους δημοσιογράφους.

Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τότε GNTM

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στους «Ράδιο Αρβύλα» και τη σάτιρα που είχαν κάνει για το «GNTM». «Το “θα σκότωνες τη μάνα σου” είναι το ίδιο με την τρίχα; Εντάξει, έχουν πλάκα τι να πω… Η σάτιρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι κάτι που κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές δεν τα ξεπερνάει. Ο καθένας κάνει αυτό που καταλαβαίνει παιδιά…», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ