Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Βίκυ Καγιά μετά την ανακοίνωση του καναλιού του Star για την ανανέωση της συνεργασίας τους, που δόθηκε στη δημοσιότητα, το βράδυ της Πέμπτης. Όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“,  ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται στο κανάλι τη σεζόν 2021 – 2022. Αίσθηση όμως προκάλεσε το σημείο της ανακοίνωσης του καναλιού που αναφέρεται στο GNTM. Όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Βίκυ Καγιά

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπάω τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις», είπε η Βίκυ Καγιά για το GNTM.

Bίκυ Καγιά: «Μου ζήτησαν τη γνώμη μου για την αντικατάσταση μου»

Πρόσθεσε δε: «Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι. Όλο έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας. Πάντα μου ζητούν τη γνώμη μου. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι αλλά δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια»

Γίνεται GNTM χωρίς εκείνη; «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να σταματάς. Όταν μου έγινε η πρόταση για το DWTS, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Δεν γίνεται να αναλάβω όλα τα projects. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω το GNTM, το project για το οποίο έχω δουλέψει τόσο σκληρά!».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ