Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη για το Maestro και η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, με πολλούς επιφανείς να δίνουν το «παρών». Μάλιστα, ο ενθουσιασμός της ομογένειας μεγάλος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν χαρούμενος και συγκινημένος, όπως ανέφερε ο Πέτρος Κασφίκης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». «Δεν ήρθε στη Νέα Υόρκη ουρανοκατέβατος, αλλά έχει παλιούς δεσμούς που τους διατηρεί χρόνια με την ομογένεια», αναφέρθηκε.

To Maestro θα προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix στις ΗΠΑ από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ενώ ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι σε τροχιά γυρισμάτων. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταχειροκροτήθηκε και πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συγχαρεί και να του εκφράσει τα συγχαρητήρια και τον ενθουσιασμό του. Ακόμα, αρκετοί ήταν οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μάλιστα, κοινοποίησε εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομογένενεια έχει στηρίξει τον δημιουργό του Maestro και εκείνος έσπευσε να τους ευχαριστήσει.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαθανατίζει την αντίδραση των μικρών ανιψιών του που τον βλέπουν για πρώτη φορά στο Maestro

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ