Ο Αιμίλιος Χειλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά του βήματα, το θέατρο και την απόφαση να ενταχθεί στις «Άγριες Μέλισσες».

Αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον «Οθέλλο» όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ενώ τον ωμόνυμο ρόλο έχει ο Γιάννης Μπέζος. Παράλληλα, μίλησε για το νέο project με τίτλο «Book Voice», ένα project νέων ηθοποιών και καλλιτεχνών, που στην ουσία αποτελεί μια πλατφόρμα audio books όπου οι καλλιτέχνες πρόκειται να διαβάζουν φημισμένα βιβλία.

Αιμίλιος Χειλάκης

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε: «Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου μια παρακαταθήκη με τη φωνή μου. Ενα δώρο που θα φανεί χρήσιμο στους άλλους ανθρώπους… Τη φροντίζω και τη δουλεύω τη φωνή μου», ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Είμαι ενοχικός και κάθε φορά που καταπιάνομαι με κάτι νέο φοβάμαι μήπως εκθέσω κάποιον από τους συνεργάτες μου».

O Αιμίλιος Χειλάκης στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός από τη νέα τηλεοπτική χρονιά εντάσσεται στις «Άγριες Μέλισσες», έπειτα από 11 χρόνια τηλεοπτικής αποχής, αφού η τελευταία του δουλειά στη μικρή οθόνη ήταν «Το Νησί». Έτσι, λοιπόν, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση:

«Η πρόταση έγινε από τον Λευτέρη Χαρίτο. Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρόντα χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε.

Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ακροαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια. Μου αρέσουν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστώ και ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαυμάζω. Στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις “όχι” σε μια τηλεοπτική πρόταση».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ