Καλεσμένος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο δημιουργός του «Maestro» μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία, για το ότι θεωρεί ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη του δουλειά, το Netflix και τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο Χριστόφορος δήλωσε ότι βρίσκεται στη συγγραφή των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της δεύτερης σεζόν, τα οποία θα δούμε τον Ιανουαρίου του 2024. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν, στα τέλη Μαρτίου ή στις Αρχές Απριλίου, στους Παξούς και ένα μεγάλο μέρος θα γυριστεί στην Αθήνα.

Όπως υποστήριξε, δίνοντας ένα μικρό spoiler, ο Μιχάλης θα προσπαθήσει να κρατήσει μυστικό τον φόνο του Χαράλαμπου καθώς η σχέση του με τη Σοφία (η οποία θα εξελιχθεί) σημαίνει για εκείνον πολλά. Επίσης, είπε ότι η Κλέλια θα βρεθεί στην Αθήνα για τον Ορέστη χωρίς όμως να αναφέρεται σε λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν ψωνίστηκα για το Netflix. Αγχώθηκα γι’ αυτά που γράφω τώρα, ξέροντας ότι θα το δουν και πιο πολλά μάτια».

Η κίνηση της Ναταλίας Γερμανού

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τα δώρα του. Παράλληλα, του έδωσε ένα γατάκι από καταφύγιο ζώων. Ο ηθοποιός λατρεύει τις γάτες, ενώ η δική του πέθανε πριν από λίγο διάστημα. Έτσι, αυτή η κίνηση τον συγκίνησε και τον ξάφνιασε, βεβαίως, κάνοντας το Twitter να τη σχολιάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ