Πραγματοποιήθηκε η κηδεία της δημοσιογράφου Ζέτα Καραγιάννη το πρωί της 15ης Οκτωβρίου, με φίλους, συγγενικά πρόσωπα και συναδέλφους να την αποχαιρετούν.

Η Ζέτα Καραγιάννη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και η ΕΡΤ την τίμησε με ανακοίνωση στην οποία έγραφε: «Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία χρόνια.

Από το 2002, προσέφερε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ, στον διεθνή ραδιοφωνικό σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου και παρέμεινε έως το τέλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας της, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της».

Η Ζέτα Καραγιάννη μάλιστα τον Νοέμβριο του 2020 είχε γράψει ένα συγκλονιστικό κείμενο για την περιπέτειά της, συγκινώντας τους διαδικτυακούς φίλους της και όχι μόνο!

Ζέτα Καραγιάννη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ