Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο έπειτα από ενέδρα που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Πριν λίγες μέρες, η Ζήνα Κουτσελίνη έλαβε εξώδικο από τη μητέρα και την αδελφή του δια μέσου της δικηγόρου, Ρόης Παυλέα, αλλά και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου.

Μάλιστα, η εξώδικη δήλωση κοινοποιήθηκε στο Ε.Σ.Ρ ως καταγγελία, από τον δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη της εκπομπής και ασκούμενο δικηγόρο Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος εξέφρασε τη διαμαρτυρία του μετ’ επιφυλάξεως δικαιώματος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” προβλήθηκε το εξώδικο της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ που έστειλαν στην παρουσιάστρια επειδή σε πρόσφατη εκπομπή είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σπύρος Καραϊβάζ και η Ρόη Παυλέα δίχασαν την οικογένεια και την χώρισαν σε στρατόπεδα, αφού η σύζυγος και ο γιος του άτυχου δημοσιογράφου έχουν άλλον δικηγόρο για την εκπροσώπησή τους.

Μετά το τέλος της προβολής του εξωδίκου, η Ζήνα Κουτσελίνη πήρε τον λόγο και τόνισε:

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Δείτε αναλυτικά το εξώδικο που εστάλη στην εκπομπή στο video παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ