Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει»

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, σχολιάζοντας άμεσα τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για την ίδια.

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής του πως «γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2».

Η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για τις συζητήσεις της με το κανάλι στο οποίο ήδη βρίσκεται: «Είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού με το Star. Στο πρώτο μου είπαν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά χωρίς τη βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου για να ξανασυζητήσω με το Star. Νομίζω ότι τώρα είμαστε σε καλό στάδιο χωρίς κενά στη σχέση μας».

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε ερώτηση για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα προς εκείνη: «Δεν είναι τιμητικό για μένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια, θα πω με βεβαιότητα ότι φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος.

Αν ο καθένας γνωρίζει κάτι, ας ανοίξει τα χαρτιά του. Εγώ, πάντως, αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε με το τάδε στέλεχος κλπ, τότε εγώ θα πω “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι αν στριφογυρνούσα στα κανάλια, δεν είναι κακό, από αυτό ζούμε. Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του».

«Πάντως, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και ο Γιώργος, εάν ήθελε να αναζητήσει μια δουλειά, σίγουρα κι εκείνος θα πήγαινε σε κάποιο κανάλι να βρει δουλειά. Αν και νομίζω ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέτος έλεγε ότι κι εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του, είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε. Νομίζω αυτά τα ξέρει ο Γιώργος καλύτερα, αλλά εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει», κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ