Ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την καινούργια του ζωή στην Λιβαδειά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μένει μαζί με την οικογένειά του στην επαρχία. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του πήραν πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση, ώστε να μείνουν για ένα χρονικό διάστημα στη Λιβαδειά μαζί με τα παιδιά τους.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μιλώντας στη Φαίη Σκορδά περιέγραψε και λίγο την καθημερινότητά του στο σπίτι, με τη γυναίκα και τα παιδιά τους.

Όπως παραδέχθηκε στην οικοδέσποινα του Πρωινού, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έχει προλάβει να βαρεθεί καθόλου τις μέρες της καραντίνας καθώς εκτός από την μεγάλη του οικογένεια, έχει να φροντίζει και τα τέσσερα σκυλάκια τους, που τους κρατούν πολύ καλή παρέα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραδέχθηκε ότι περνά μία δύσκολη κατάσταση καθώς του λείπουν πολύ οι φίλοι του αλλά και οι συνεργάτες τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να πει ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του. Αλλά πάντα βρίσκει τρόπους να αντιμετωπίζει όσα συμβαίνουν με αισιοδοξία.

«Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, κανείς δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί, είναι πολύ σοβαρό, προσπαθούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα στην οικογένειά μας, στο πρόγραμμά μας. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο, δεν μπορώ να είμαι με τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου και εδώ δείχνει και την αξία, πέρα από την ευκολία του διαδικτύου που βρισκόμαστε όλοι μέσα από μια οθόνη, αλλά άλλο πράγμα η επαφή, την έχει ανάγκη ο άνθρωπος, δεν μπορώ να πω ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση», τόνισε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής στην διαδικτυακή του κουβέντα με την Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ